A gyanú szerint a miniszterelnök-helyettes valakinek a háziasított rénszarvasát puffantotta le a helikopteres vadászaton.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha EZEK is "közmunkások" lennének nem érnének rá lopni!
Csizmás Kond
...na és ki fog erre harapni...hát a baloldal...és azért írnak nekik ekkora marhaságokat mert tudják, hogy ők az ilyen sültelenséget is képesek elhinni.
tudode
Ha EZEK is "közmunkások" lennének nem érnének rá lopni!
simmering73
A jobblibbantak már harapnak rá. Csak úgy kajálják.Ezt szeretem bennük, hogy olyan sötétek, mint a vakond belső zsebe.
kisrigó
Hűha, basszus, Soros már a svédeknél is támadja ezt a szegény, nagyon keresztény Stüszi vadászt! Valaki mondta, hogy látta Sorost egy karikás ostorral hajtotta a nagys. úr puskája elé azt a megvadult állatot! Örüljön az öreg, hogy ez a kiváló ember nem őt találta el! Világ csúfsága!!!
namihami
A Tömjén csak a magyar és keresztény gyerekeket akarja megvédeni ezzel a rénszarvas lelövéssel.
Hiteles források (MTv1, Tv2, Magyar Idők, stb.) értesülése alapján mára köztudottá vált, hogy kiderítette a TEK, miszerint a Soros az idei karácsonyra már felfogadta ezeket a rénszarvasokat (akik ugyebár migráncsok, hiszen engedély nélkül, a kerítést megkerülve akarnának hazánk területére belépni), hogy így ássák alá a biztonságunkat.
A Zsóti ezért előre ment és testi épsége kockáztatásával vállalta, hogy megvédi határainkat ettől a migráncs-szarvas áradattól. Éppen ezokból kifolyólag, az idén az ""igaz magyar gyerekek"" az ajándékot egy szürkemarhák által vontatott ekhósszekér kiséretében fogják megkapni.
Úgy kell a Sorosnak, Gyurcsánynak, migráncsoknak (elnézést a kimaradottaktól), akikkel most jól kib@szott a Mi Bölcs Kormányunk, élén a Nemzetmentő Vezérünkkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.