Sehol nincsenek az agresszív bevándorlókat bemutató hírvideók Gyurcsány kolozsvári videójához képest. Mindenki a Fideszre szavaz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Most már a hazai fidesszesek meg jobbikosok tuti a gyurcsányra szavaznak.
A videó, az videó!
Lájf iz lájf!
Na ná-nánánáááá!
namihami
Akkor mostantól már biztosak lehetünk abban, hogy a honi adófizetők nyakán élősködők kire fognak szavazni. Hiszen megmondta:: ""magyar vagyok, tehát Orbán"". Igaz, hogy se a terhekből, se a nehézségekből nem vállal, de ameddig tömi pénzzel (a mi általunk befizetettből) és csak a markát kell tartani egy, bárhogyan elküldhető módon leadott x-ért, ha egyáltalán azok adják(?), addig az anyját megb@szná, hogy potyázhasson a ""kedves határontúli magyar testvérünk"".
És ha továbbszavazzák itt is ott is a Vezért, akkor nekünk kell őket ezentúl is eltartanunk. Milyen szerencse, hogy ezt is megadta nekünk a Vezénylőnk. Stadion, Lázár, Orbán, családok, Kósa, Rogán. Gazdag lista és szinte végtelen. Nem elég ennyi, még a kinti sz@rkeverők is a mi kontónkat terhelik.
De sebaj, szavazz a Fideszre és élvezheted mindezt továbbra is.
advocat
Ezek az erdélyi magyarok élhetnének itt is. Fizethetnék a 27 % áfát, és a többieket. Onnan én is nyugodtan jártatnám a számat. Miért beszélnek bele a dolgainkba? Eddig támogattam őket. Ezek után? Miért. Megoldanak ők mindent! Egyedül. Vagy mégsem? De ha hallgatnának a belügyeinkben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.