Még az idézést sem vette át, úgy távozott külföldre. Szerdán akarja kihallgatni a rendőrség Sz. Gábornét, azt a csengeri asszonyt, aki a Kósa-ügyként ismertté vált történet főszereplője. Mint megírtuk, a Magyar Nemzet cikke szerint Kósa Lajos elképzelhetetlen nagyságú, 1300 milliárd forintnak megfelelő vagyont kezel, amivel egy magánszemély bízta meg. Sz. Gáborné korábban a lapunknak mondta el, hogy hogyan került kapcsolatba Kósával és mi a mesés vagyon története. Az atv.hu friss cikke szerint Helmeczy László, a nő ügyvédje ma a Klubrádiónak adott interjújában beszélt arról, hogy az asszony már nincs Magyarországon: egészségügyi okokból külföldre távozott az ügyvéd állítása szerint. Bár a rendőrség szerdán szeretné kihallgatni, Sz. Gáborné még azelőtt elhagyta az országot, hogy átvehette volna az idézést. Az ügyvéd elárulta, hogy mihelyst ügyfele hazatér, állnak a rendőrség rendelkezésére.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Közben kiderült, hogy ez a nő szélhámos, és feltehetőleg az örökség is csak kamu. Főként mióta az ügyvédje, dr Helmeczy nyilatkozott, hogy ő még nem látott semmilyen olyan iratot, ami bizonyítaná a mesés örökséget. Úgy tűnik Kósát valóban belerángatták ebbe az ügye, úgy hogy Kósa is azt nyilatkozta, hogy valójában csak hallotta de nem látta a papírokat... nos ez az ő problémája, hogyan magyarázza meg naivitását... Mindenesetre nem csodálom, hogy a nő elmenekült. Remélem, élve kerül elő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.