Ha Magyarországon Mészáros Lőrincek lépnek a Demján Sándorok helyébe, akkor régen rossz. Mert Demján autonóm, Mészáros viszont balga szolga. Vagy hagyja, hogy annak látsszon. Farkas Zoltán tavaly augusztusban vetette össze a két üzletember pályafutását, egyiknek az eredményeit a másik hirtelen támadt "sikereivel".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mészárosra az a SOROS SORS vár mint arra, akinek a JÓVOLTÁBÓL felkapaszkodott a gázszerelő táskahordozójától napjainkig IQ huszárként!
.
Lőrinc hasonló a görögdinnyéhez, amelybe ő csapol le évről, évre AMINT ELMÚLIK A NYÁR!
CsipkeRózsa
Nem jó a két embert összehasonlítani, Demján a saját tanulása, munkája, emberi értékei alapján lett valaki.
Mészáros csak egy tanulatlan, buta, egy tolvaj "jóbarátnak" az alávetett szolgája. Lopott pénzből gazdagodott, hogy a másik ember gazdagságát eltitkolja.
nemkati
@CsipkeRózsa: Azért azt ne felejtsd el, hogy Mészáros okosabb, mint Zuckerberg. Csak Mészáros még mindig nem termel eleget.
"Ha Mark Zuckerberg Facebook-vezér vagyonát elosztjuk az általa eddig megélt napok számával, elképesztő adat jön ki: eddig élete minden napján átlagosan 4,4 millió dollárt, azaz több mint 1,2 milliárd forintot keresett. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.