Migránsbetelepítő rém, politikai kaméleon – férfias vita helyett a háta mögött áztatják a mérésről mérésre esélyesebb demokratikus jelöltet, Mellár Tamást politikai ellenfelei. Az LMP-től már nem vár támogatást, csak szavazói józanságában bízik. Így is hisz a győzelemben, ám világossá tette: ha Pécsett mégis elbukna a demokratikus fordulat, az a kispárt és jelöltje felelőssége lesz. Interjú Mellár Tamással, a demokratikus összefogás pécsi jelöltjével. Migránsokat Pécsre, romákat a belvárosba, mindegy, csak valakiket betelepíthessen valahova – így fest most a jobboldali sajtóban. Várható volt, hogy olyan ügyekkel gyanúsítanak meg a kampányban, amiket nem követtem el, de mégis mellbevágó, amikor ez megtörténik. A migrációs politikámat világossá tettem többször is, a véleményem nem változott. (A jelölt migrációs politikáját korábban a Facebookon tette teljesen világossá, a témában írt cikkünk itt olvasható.) Amikor egy elesett roma családot látogattam meg, akkor beszéltem arról,...

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mellár Tamás: "Én azt vártam, hogy az LMP beáll mögém, mint kispárt szívesen átszavazó támogatókkal, de egyre világosabb, hogy erre nem lehet várni. Elnézve az LMP vezetésének ámokfutását az elmúlt hetekben sokakban vált nyilvánvalóvá, hogy ez a párt nem akar egyezséget. Nem a lóláb lóg ki, hanem az egész ló. Ha jóindulatú vagyok, azt gondolom, hogy a töredékszavazatokra hajtanak. Ha nem, akkor az is felmerül, hogy más a célja az LMP-nek, mint a többi ellenzéki pártnak, ezért nem sietnek megegyezni."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@bencemacska: Amikor Szél azt mondta,hogy az lmp elmegy a dk-hoz, azt irtam Bélának ,hogy akkor veszem komolyan a dolgot,ha az lmp három helyen lép vissza:Veszprém-Kész Z.,Siófok-Magyar Gy,és Pécs-Mellár T.
Egyik se jött be,sőt amiket irkált itt a három jelöltre-inkább hagyjuk.Szóval ennyit az lmp-ről.
bencemacska
@kereső: ma, 17:52
Az a pláne, hogy minden helyen csak max. 3. vagy 4. lehet a jelölje. Egyetlen helyen sem győzhet. És ez Így volt 2014-ben is.
Biztosan kimondható, hogy ők okozták a Fidesz 2/3-át.
Az, hogy a 3 független jelölttel is ezt csinálják, csak hab a tortán! Ez a bizonyíték!
Úgy látszik Schiffer időben rájött, hogy nem érdemes OV csicskája lenni, mert az nem méltányolja a tevékenységét, kilépett.
Béla333
Felesleges akár a 2014-es kudarcért is az LMP hibáztatni. Senki nem tudja, de ugyanannyi esélye van annak is, hogy mondjuk Gyurcsány miatt veszített az akkori összeboruló csapat 15 helyet. Azzal, hogy beerőszakolta magát és a pártját az összeborulók közé, elvadított annyi szavazót, amennyi mondjuk 15 helyen elég lett volna a győzelemhez, ha ő nincs!
Ennek is van annyi igazsága, mint annak, hogy az ellenzék veszített az LMP miatt.
Azt is leírtam már néhányszor, hogy végeztek annakidején egy felmérést, hogy ha az LMP beállt volna az akkori összeborulók közé, akkor a szavazói 1/3-a tartott volna a párttal,
1/3 a Fideszhez pártolt volna és cca 1/3 meg otthon maradt volna. Tehát semmit sem nyert volna az ellenzék, hacsak annyit nem (ők!), hogy egy ilyen helyzetben az LMP megszűnt volna!
Manhattan
@durbincs: 0-la?? Ez mi akar lenni, betű vagy szám?
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.