Szép, precízen kitöltött ajánlóíveket adtak, mondta a zuglói LMP-s. Szerinte a Fidesz aggódott, hogy nem lesz meg neki a szükséges aláírás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Itt hany ezer halott irt ala? Mert Csepelen 10 ezer, ahogy az ujsag irta...
Elegge elenk politikai eletet elnek ezek a nyughatatlan zombik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@CsipkeRózsa: @Zeta: Na, mindjart ki lesztek osztva rendesen, velem egyutt...:o))) Jat jogy szabad feltetelezni, hogy orban meg a szeles ido kozott barmilyen osszefugges is lenne???
Ok le akarjak valtani orbant... orban viszont olyan hulye - ezek szerint -, hogy sajatmaga hozza a kotelet a sajat akasztasahoz...:o)))
Clavigo
Beéjlám,,,,ha valamit röffentenél a cikkhez,,,,kicsi angyalbögyörőm...
relatív
Ezekből a jelek (?)- ből érzékelhető, hogy a hatalom meg(- szerzéséért )tartásáért a regnáló kiket, és miért (!) támogat.

Azok a - még élő - emberek, akik emlékeznek egy jobb korra ( sajnos elvesztették a fonalat, amit csak összefogással találhatnak meg, ezért nagy elánnal küzd az ellen a regnáló ) sziszifuszi küzdelemmel harcolnak annak ismételt megtalálására.

Mivel erre való irányt mutató origó nehezen található, így a szanaszét züllesztett tömeg nehezen tájékozódik ebben a ködössé tett közéletben, és nem látja azt az önös érdeket ( illetve tévesen határozza azt meg ), utat ami egy jobb közélet kialakításához vezet !

Ha lehámozzuk a jelen politikai közélet mázát, láthatóvá válik az a cél, aminek érdekében az egymás iránti megértés vezethet, minden hazugság-özön ellenében is !
bencemacska
És én meg azon csodálkoztam, hogy Barta János sértetlenül néz rám minden villanyoszlopról.
Ha lesz erőm körülnézek, nem változott-e még át Jelen Tamássá!?
Manhattan
@karma1: Hát, ez gyönyörű! Őfelsége ellenzéke... Szélhámos ez a nő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.