"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de azért ennek is megvan a maga szépsége" – így jellemezte Orbán Viktor a Brüsszellel vívott "háborúját" és a belföldi választási kampányt a közrádiónak adott interjújában ma reggel. A miniszterelnök arra kéri a választókat, ne csak a jelenre, hanem a jövőre is gondoljanak április 8-án, mert nemcsak egyszerűen egy kormányról és egy parlamentről fognak dönteni, hanem jövőt is választ magának Magyarország.

"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól" – Orbán szerint hangfelvételek vannak arról, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádióban azt mondta:

vagy nemzeti kormány lesz, és Magyarország magyar ország marad, vagy egy internacionalista kormány, amelyet alapvetően Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóországgá válik.

Hangsúlyozta:

a kormánypártok az ország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdésről beszélnek, a bevándorlásról, mert hiába fejlődik az ország, a bevándorlás felemésztené ennek hasznait.

Az ellenzéki pártok kampányában azonban ennek se híre, se hamva, nem beszélnek a jövő legfontosabb kérdéséről – mondta a miniszterelnök, aki szerint ennek az az oka, hogy "nemzetközi cenzúra alatt állnak".

Orbán Viktor szólt arról is, hogy

egymás után látnak napvilágot olyan hangfelvételek, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről.

A mechanizmus lényege – mondta –, hogy a Soros György pénzéből beszervezett aktivistákat civil szervezetekbe tömörítik, majd ezek hivatalosan is fellépnek a "Soros György birodalmának eszmerendszeréhez" tartozó célokért, amelyek közül most a legfontosabb a bevándorlás, a nemzetekre és keresztény életelvekre épülő keresztény Európa megszüntetése.

Ezek az NGO-k azután megtámadják a bevándorlásellenes kormányokat, amelyekre Brüsszelből is nyomást gyakorolnak, majd a választások befolyásolásával el akarják érni, hogy bevándorlás- és Soros-párti képviselők kerüljenek a parlamentekbe, végül pedig a kormányokba is beépülnek, és átalakítják a kiszemelt országokat – fejtette ki, hozzáfűzve, hogy az üzleti haszon pedig Soros Györgyékhez kerül.

Közölte:

Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.

"Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében" – jelezte, hozzátéve, hogy ezért is terjesztették elő a "Stop Soros" törvénycsomagot.

Orbán szerint Brüsszel azon van, hogy Magyarország csak az idén tízezer menekültet fogadjon be

A miniszterelnök kifejtette továbbá: a brüsszeli bürokraták júniusban akarnak döntést hozni az új bevándorlási rendszerről, a bolgár EU-elnökség által a témában készített tervezeteket azonban Magyarország elhibázottaknak tartja, mert a bevándorlószétosztásra helyezik a hangsúlyt a határvédelem helyett.

Azt mondta, ha Magyarország elfogadná ezt a javaslatot, több mint 10 ezer bevándorlót kellene azonnal befogadnia, és "9 millió forint koponyánkénti pénzösszeget is biztosítani kellene" az ellátásukra.

Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de azért ennek is megvan a maga szépsége

– így jellemezte Orbán Viktor a kinti harcot és az itthoni választási kampányt.

A magyar ellenzékre és a nyugati sajtóra, politikára meg azt mondta:

cenzúra alatt működnek, nem adhatják át az embereknek a migrációhoz köthető sztorikat.

Hangsúlyozta:

a júniusi EU-csúcson olyan miniszterelnöknek kell képviselnie Magyarországot, aki meg tudja védeni ettől a tervezettől az országot.

Nagypéntek alkalmából a kormányfő úgy fogalmazott: a keresztény Európa kulturális értelemben olyasmi, mint a levegő, "természetes módon vesz bennünket körül, ezt nevezzük otthonosságnak, ezért érezzük magunkat otthon a keresztény Európában és a keresztény Magyarországon". Ezért is van az – folytatta –, hogy a keresztény Európa kérdése politikai kérdéssé vált, arról folyik a vita, hogy "az általunk szeretett életmódot" sikerül-e megőrizni, vagy azt külső hatásra megváltoztatják.

Véleménye szerint azonban Nyugat-Európában a fiataloknak egy olyan életre kell felkészülniük, amelynek során még látni fogják, amikor elveszítik a keresztény Európát, és a saját világukban kisebbségbe kerülnek.

Ez a veszély mindenkinek ott lebeg a feje felett, az a kérdés, milyen választ adnak erre a különböző európai népek:

vannak országok, amelyek a nyitott társadalommal reagálnak, és vannak – ilyen a közép-európaiak többsége –, amelyek meg akarják védeni a mostani életüket – fejtette ki Orbán Viktor.

Szerinte egyébként a brüsszeli, nyugat-európai vezetőket azért is nehéz meggyőzni ebben a kérdésben, mert más világban élnek, mint az átlagos polgárok: általában védett emberekről vannak szó, jó helyeken, védett kerületekben laknak, nem utaznak metrón, a környékükön nincsenek no-go zónák, így az ő életminőségük a migrációval nem változik meg közvetlenül.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a 2015-ös röszkei zavargás óta, amikor "ránk rúgták az ajtót, és elfoglalták Magyarországot", a magyaroknak van személyes tapasztalata a témában.

Szó volt a rádióinterjúban a téli rezsicsökkentésről is, amellyel kapcsolatban Orbán Viktor megerősítette: a kormány egyedi döntésekkel az olyan társasházakban élőknek is biztosítja az őket megillető rezsicsökkentést, ahol a háztartások egy fogyasztóként vannak lekönyvelve. Ugyanígy azokra a településekre is eljuttatják háztartásonként a 12 ezer forintot, ahol egyáltalán nincs gázszolgáltatás – közölte.

Forrás: MTI, 24.hu, Magyar Nemzet, Index

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ezt még végigolvasni is fájdalmas volt,,,,.,nemhogy végig hallgatni ezt az ökröt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
Ennek a fasznak már teljesen elment az esze! A hozzátartozói felelőssége, hogy megfelelő pszichiátriai intézményben helyezzék el! Meg kell hallgatni vagy el kell olvasni miket beszél, és mindenki számára egyértelmű lesz, hogy elmeháborodott. Tragédia, hogy még szabadon mászkálhat, vagy a TEK-es testőrei valójában ápolók? Aki egy óvodába is golyóálló mellénybe megy, az biztos, hogy nem normális! Már a kiscsoportba is beépültek a migráns terroristák, vagy Soros bérencei?
quadrocopter
@durbincs: Idióta csicska! Megint ütik azt a nagyon buta fejedet? nem csoda!
Lenyomtad a kecskét, vagy ma a birkával alszol?
nihil
@durbincs: Te nem tudod mikor kell abbahagyni, mi? (mondjuk én sem tudom mindig, de most rólad van szó)

Már meg sem kérdezem, hogy érted-e, amit leírsz, mert a sok kérdőjel bizonyítja, hogy nem érted - ugyanis nálad a sok kérdőjel nem a kíváncsiság jele :(

Egyébként, te születtél, vagy csak úgy lettél?
Érted, sokáig nem voltál, és most meg vagy... csak úgy... a semmiből.
nihil
Ami durva, hogy a családja mélyen hallgat.
Fedezik ezt a férget - MIND!
Pedig ők jól tudják, hogy milyen bomlott elme orbán, és mégis kussolnak.
A felházas hülye, focistaként is megbukó fia is.

A felház valójában egy sátánista cucc, ami arra jött létre, hogy elbutítsa, vagy butaságban tartsa továbbra is az embereket Isten kilétét, akaratát illetően.
evacica
Ez az ember tényleg beteg! Épp elmével ennyi hülyeséget nem lehet összehordani, s ez M.O.miniszter elnöke! Szégyen! ne hagyjuk! Elég volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.