Sajnálhatjuk, hogy a köztársasági elnök a húsvéthoz legközelebbi időpontra tűzte ki a választást. Nagypéntek reggelén sugárzott rádióinterjújában a miniszterelnök azt találta mondani, hogy név szerint ismerik azt a kétezer embert, aki Magyarországon Soros György zsoldjában állva azon dolgozik, hogy hazánk bevándorlóország legyen. Mindent tudnak róluk, érzékeltette a kormányfő. Az ellenzék rögvest a titkosszolgálatok politikai célú felhasználását emlegette, és sokaknak eszébe jutott a március 15-i beszéd elégtétel vételéről szóló fenyegetése (másoknak: ígérete). Szokatlan, és kellemetlen érzést kelt, ha a végrehajtó hatalom feje egy politikai vitát büntetőjogi, nemzetbiztonsági síkra próbál terelni

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbán nyolc évvel ezelőtti erkölcsi szétesését ugyan túl későn követte a szellemi leépülése, de a folyamat mára befejezettnek tekinthető. Egy erkölcsi-szellemi nímand kér támogatást további általa kormányzásnak nevezett pusztításhoz. Az is hozzá hasonló bűnöző, aki ezt a támogatást megadja neki.
RonaGyuri
a cikkhez odaírtam, de a portál előszeretettel törli ki a hozzászólásomat ide is mellékelem:

Nos nekem csak egy – nem kis port felvert – majd húszéves, ugyancsak Őfeneségétől származó kijelentés ugrott be: „Hitelt-érdemlő bizonyítékkal rendelkezem arról, hogy a pártom egyes vezetőit (és azok családtagjait) titkos és törvénysértő módon megfigyeltették”! =))
Grafix69
A fhűrer gondolom koncepciós perekben gondolkodik . Mindent ellepnek ezek a Soros bérencek , az egész kormány abból áll ki . Ostoba hatalommániás . Be vagytok szarva mert nagyon kinéz a börtön Magyarország megmentőjének és családjának . A teljesség igénye nélkül : Alkotmány átírása, magánnyugdíj elvétele vele zsarolás , a gáz árának manipulálása saját zsebre , túlárazott közpénzek vissza osztása a családnak , a szoftver biznisz kétszeres , háromszoros áron , törvények melyek nemzetellenesek .
RonaGyuri
@RonaGyuri: így jöjjön be este a lottóm! Már ki is törölték! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.