A kormánynak a választáson az igazi kihívást az ellenzék által szított gyűlölködés és a nemzeti erők megbuktatásán dolgozó globalista szervezetek jelentik – állítja a Magyar Időknek Kövér László.

Az Országgyűlés elnöke szerint a lelki problémákkal küzdő Vona Gábor éppoly gátlástalan, mint Gyurcsány Ferenc, csak kevésbé tehetséges. Kövér László arra a kérdésre, hogy mi az oka annak, hogy ennyire durva a mostani választási kampány, a házelnök azt mondta:

„az, hogy az ellenzék a legdurvább és legszínvonaltalanabb a rendszerváltás kezdete óta Magyarországon.

Ha a magyar parlamentarizmus történetére visszatekintünk, akkor csak az első világháborút megelőző és azt közvetlenül követő időszakban találunk ilyen intellektuálisan és morálisan semmirekellő társaságot, melléjük sorolva még a két háború közötti korszak nyilas ellenzékét”.

Kövér szerint az ellenzék miatt durva a választási kampány

Kövér László arról is beszélt az interjúban, hogy „ezek az emberek, akik ma az ellenzéki pártok vezérkarát alkotják, nem ütik meg azt a színvonalat, hogy józan mérlegelés után bármit is rájuk lehessen bízni az ország ügyeinek intézésében”. A házelnök sorra is vette, hogy mit gondol az ellenzékről:

Vona Gáborra egy disznóalj kitakarítást sem bízná, szerinte Gyurcsányék pártja egy neobolsevista szekta, az MSZP-nek önbecsülése sincs, az LMP még mindig keresi magát.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Vajda János

(Magyar Idők)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Köteles laca lábon hordta ki az agyhalált.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Kövér a finom lélek. Mindenkinek leszakad a képe e röhögéstől.
egyvandor
@cikicakk55: Gorbán kaphatna még tizenhat évet, de nem a parlamentben, hanem egy másik örzött épületben
egyvandor
Más szóval. Gorbán élete végéig minden választáskor megkaphatná az általa áhított újabb négy évet, de nem a díszőrség által őrzött intézménybe. Felőlem a ráchel és a LED doki is örökölhetné a ezt a kiváltságát. a mészárost mekaphatnák komornyiknak.
egyvandor
@evacica: Ezt nem fogják tudni megérteni. Kéri, egykori kollégiumi politikai oktatójuk mondása szerint arra nevelték őket, hogy rajtuk kívül mindenki ostoba, alattvalónak való idióta, vagy "imprilista" ellenség.
cikicakk55
@egyvandor: Örök életet kapjon ugyan abban a jól örzött épületben. Jó lenne,ha a börtönőrös sem Fityiszesek lennének és a vezér gennyeseket 6_ágyas cellába,5_kigyúr és férfi popsire kiéhezett kancigány kezelné le mindet nap ötször ,csak, hogy ne kívánja többször. Nagyon figyelni Orbànt, Poltot, Rezsi Szilárdot, Csotrogány Tonyót, Kuszaszemet, SemmilEn Zsótit, Lézer annyit is ér Jankót. Tiborcot és persze ezek családjait,mert a sok sok ezer milliárdot nem a tolvaj nevén van,hanem a világ eldugott kis bankjaikban,legalább 10 bankban. Wgyetlen bank ilyen hatalmas összegtől fél,hisz ők sem hülyék,nem akarnak lopott,rabolt,korrupt pénzeket pont ők dugdosni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.