Vagy mégsem? Lehetséges lenne, hogy egy lélek sem lézeng ott, ahol a Kormány információ nevű vicces propagandaplakátok a muzulmán seregek felvonulását vizionálják? A jól kiválasztott fotón kizárólag fiatal férfiak vonulnak, sehol egy öreg bácsi, egy anyuka vagy kisgyerek. A szerencsés kezű propagandista elkerülte azt a kínos malőrt, hogy az Egri csillagokból valami janicsár-menetelés jelenetével illusztrálja a választási kormány migránshisztit.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Özönlő tömeg?Az a két migráns,akit pár napja fogadott be a fidesz?Meddig akarják még kiröhögtetni magukat?Plakáton riogatják az embereket?Miért nem ég le a pofájukról az a vastag bőr?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
aki a hirt komolyan veszi jobban teszi ha lázmérőt vesz,aki viszont ezzel riogat hadi helyzetben ugye ? a lovakat lelővik ? cimre gondolt,??? igaz , nagy az isten állatkertje de a reklámozó is nagy állat, bárki pénzeli. látó távolságban sem kivánkozott ide más csaka kötvényesek, a pénzes zsákkal jővők, azokat a kormányunk hála nékik ? vagy átok? már ellátták pa pi rok kal a tőbbi nem számit... hm uj magyaritott szó Lörincze lajos mondaná: Migráncshisztizik a kor mány na kor ? na mány?
papa.49
Megy a riogatás ezerrel, mert ugye már csak a Hír tv nem tartozik az uszályukba !!!
csipetke
@papa.49: Én is a Hír tv-t szoktam nézni,vagy az RTL-t,a többin érezni a kormány hátsója felé csapkodó nyelvek szelét...Annyira,de annyira kiváncsi vagyok,hogy ez a betegelme ebihal mit fog csinálni 8.-a után?
quadrocopter
@durbincs: Matyar nem menni, butaság gyöngye? Anyád tudja, hogy egy pondrót etetett?
Bánja, hogy nem a kiskutyákat hagyta meg helyetted!

Megnéznéd, meg is fogdosnád, szádba is vennéd, mi?
Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.