Már jóval az ételosztás kezdete előtt közel százan várták, hogy ételhez jussanak. A sor csak nőtt, folyamatosan jöttek a rászorulók. Hajléktalanok, kisnyugdíjasok, kisgyermekes családok, egykor szebb napokat látott közmunkások várták türelmesen, hogy sorra kerüljenek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Felháborító, gyomorforgató. Magyarország jobban teljesít ugye, és senkit nem hagytak az út szélén. Miközben ez a zsírdisznó a ócska húsvéti sonka receptjével Paul Bocuse kötényben parádézik a nevetséges videójában addig sokaknak csak száraz kenyérre, cukros vízre meg ingyen osztott élelmiszerre futja. Ez van sajnos, és az a szomorú hogy mindezt megtehette, és meg is tette. Nemhogy az út szélén nem hagyott embereket, hanem pont a legelesettebb, legelszegényedettebb rétegeket rúgta oda páros lábbal bele, és még beléjük is törölte a disznószaros csizmáját! Undorító!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Bezzeg a csuti degenerált kiállt, hogy ó is tud főzni, ha akar a saját lábon állóknak, ezért nem ment el a partira. Tehette volna, hogy többet rakjon az üstbe, de tudjuk hogy ő olyan " munka alapú " társadalmat akar, ahol a munka alapja a rablás.
Elmehetett volna rászorulóként is, mert lassan saját maga alól zabrálja szét az ordzágot, és lassan neki is befellegzik.
Commenter
@Sámannus: De könyörgöm, Sámmannus, mindezt pont attól aki többek között maga is a mélyszegénységből tört ki? Többek között az agyonmocskolt Soros Györgynek köszönhetően? Ezért becsülöm azokat akik mások segítségével vagy akár csak a maguk erejéből (pl. tanulás útján) törnek ki a mélyszegénységből, és ha hatalomra jutnka nem a szegények ellen használják hatalmukat, hanem pontosan értük, mert nem felejtették el honnan jöttek...
Nessy
Kormányozni is olyan "jól tud," mint főzni! Amihez igazán értene ebben a videóban, az nem látszik, amikor ellopja a sonkát attól, aki dolgozott érte!
Commenter
@Nessy: nem ért ez semmihez! Csak az uszításhoz, a zavarkeltéshez, a gyűlölködéshez a lopáshoz de ahhoz viszont nagyon!
cikicakk55
@Nessy: Ez a sonkalopásos dolog nagyon tetszett.Ez tökéletes találat volt.
Commenter
@cikicakk55: ez sem mai poszt, hogy kerültél ide? Igaz az Anikó asszony Edda lagzis mulatságáról szóló poszt még régebbi és most is "beszédtéma"...Nem bírom a videóit: ál-jópofák, ál-joviálisak és mind erőltetett, semmitmondó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.