A szakember emlékeztetett arra, hogy a 20. század második felében három sikeres integráció is volt: az 1956-os magyar forradalom leverése, az 1968-as csehszlovákiai intervenció és néhány évvel később Chiléből Allende kormányának megbuktatása után érkező menekülteké. Ám ezek a bevándorlók mind keresztény kultúrkörből érkeztek és integrálódni akartak – mutatott rá. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ez a pofázógép ha megszólal lehetne igaza is, csak megkérdezem tőle, hogy jó jó, mindenki eljut oda, hogy problémás a befogadás, ha nincsenek alapvető dolgok tisztázva. De azért miért kell lopni, és a terroristáknál is nagyobb károkat okozni, mint amiket itt csinálnak.
Az összes ide jött volna, akkor sem lett volna nagyobb nyomor, mint amit ezek csinyátak!
Peller Anikó
@Sámannus: jó, jó, mindet le kellett volna lőni a határon de miért nincs nekem akkora fizetésem mint a választott képviselőmnek?

Ugye milyen faszául függenek össze a dolgok? Nem baj ha nem érted.

Különben ha mind ide jött volna hozzánk akkor most 50 millióan lennénk, süket a dumád.
Kookas
@Peller Anikó:és ha emigrálnál?akkor a fizud 3-5 szöröse lenne!
Sámannus
@Peller Anikó: Sajnos ha a nép 5-10%-a elmenekül egy országból az akár exodusnak is tekinthető. Nem erre kapott felhatalmazást ez a szarházi. Már csak azért sem, hogy egy nép ellen hozza a törvényeket, és gyűlölet keltéssel szítja a társadalom nyomorultjait egymás ellen.
Eladott Ország
Kamu professzor...a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.jim.fr%2Fe-docs%2F00%2F02%2F62%2FFD%2Fcarac_photo_1.jpg&key=IAN1cUQnGL_ZnQnOA8xZbg&w=600&h=567
Nógrádi életében most jött el a "...kérünk majd egyszer valamit" megvalósulása. Gondolom ő sem gondolta komolyan, hogy ingyen futtatják...
peterkelemen
Az biztos! Már nyomoznak Semjén ellen. Nem tűrik ott az ilyen korrupt, illiberális, állatgyilkos férgeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.