A globális válság az egész autóipart fenyegeti, és a ZF összes telephelyét, így az egrit is drámaian érinti, a korábbi terveket át kellett írni.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: lpusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadsanca
Sajnos megérkezett! Ez a túltermelés eredménye. Már idejében észre kellet volna venni a gazdasági elemzőknek, hogy ez ide vezet. De sajnos ezt valamilyen okból nem tették meg. Vajon miért? Mindenki félti az állását, csak a melós nem. Nekik 4-ed,-5-öd magukra kell termelni és ez lett az eredménye. Valjuk be őszintén, a pruduktív munkának nincs értéke! Holott ez az alapja a gazdaságnak. Lehúztam néhány évet a ZF-nél, igaz mint melós. Ennek köszönhetem tapasztalataim. Nem minden arany ami fénylik!
Magyarországon elismert szakemberek vannak, ezt a munkáltatók ki is használják. Világszerte megbízható minőséget állítunk elő. De ha jó a termék és sokáig működik, akkor mi lesz holnap?
Jelenleg Kína a világ második legfejlettebb országa. A világon nem igazán tudatosul az elemzőkben. Lehet, hogy szidjuk Őket és a minőségüket, de valamit csak jól csinálnak.
nanena
Dolgoztam kínaiakkal és amerikaiakkal is a saját hazájukban. Mikor én 6 órakor haza akartam menni, néztek rám csodálkozó szemekkel. Vagyis más a munkakultúrájuk.
Én nem szeretnék annyit dolgozni. Élni is kell.
A válságot mindig van aki meglátja előre. Ezek azok az emberek, akikre nem hallgatnak a döntéshozók.
vadsanca
Nem kétlem! Igazság az, hogy itthon elmehet az ember 6 órakor, de nem mindegy milyen állapotban. Mire haza ér a melós igazából már élni nincs kedve. Mi az ilyen élet? Csak meló és alvás! Beszélünk a kultúrálól, család harmonizációről, a szabadidő kellemes eltötéséről. Ezek csak álmok. Dolgoztam Németországban, Náluk van szakszervezet. Ott a munkaidőnek korlátai vannak, és be is tartják.
Pl., vasárnap az üzletek zárva vannak. Munka nincs. Az emberek "kénytelenek" pihenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.