Bár azonnali cselekvésre van szükség, Gyurcsány Ferenc nem sieti el a dolgot: a megszorítások az európai parlamenti választások után jönnek. Pedig az infláció felültervezése miatt helyenként bőkezűre sikerült idei költségvetés korrigálásával már most megtakarításokat lehetne elérni.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zotyo
@Zwei: Nem mert az alkotmányellenes lenne..Ugyanúgy 0 Ft.-
Koronix
@zotyo: csakhogy ebben a tervben nincs "ha", hanem csak minusz van. így tessék támogatni.
Hoppare
"ebbe bele fogunk dögleni"
Surányi György
furfang
Én nem tudom ki hogy van vele, de néha tényleg úgy érzem, itt valaki a szó szoros értelmében buggyant. Csak nem én? Lassan tényleg nem értem, mi ez a percenkénti kavarás, hogy így lesz meg úgy lesz , aztán nem ezt nem így kell érteni, hanem úgy kell, de mégsem. És közben áll minden egy helyben. Szövegben szinezgetik főként feketére a jövőt, összeugrasztva ezzel az emberek gyomrát, és persze egymással is a két tábort. Mit csinálnak egyáltalán a dumán kívül? Mert az aztán vég nélküli, a feddések, az intelmek. Szóval valaki érti ezt az egészet, hogy mi történik velünk?
Marijja
naponta más a verzió az országmegváltásra.....az alkotmány meg le van......????:S
Evikati
@furfang: ..."És közben áll minden egy helyben." Én nem így érzem. A megszorítások, áremelések haladnak szépen hegymenetben, a csúcsig. (hol a csúcs?) Most kaptam meg a távfűtés számlámat. Padlót fogtam:-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.