Kuncze Gábor szerint csak olyan pártokra érdemes szavazni, amelyek biztosan bejutnak a parlamentbe. A volt politikus hangsúlyozta, azt gondolja, hogy nagyon éles a helyzet. Azt kell nézni, hogy kinek van esélye bekerülni, és az ilyen pártra adott szavazat nem elveszett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@dr. prédikátor: A Shiffer-klón (Szélliba) mindenképpen bent lesz. Ha másképp nem, akkor a Viktor (már csak a közös emlékek alapján is), de beviszi magának, mint őfelsége ""roppant hiteles"" ellenzékét. Kell a fideszes népnek a cirkusz. Mást eddig se nagyon csinált, másra ezután se lesz jó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@amaramaistanna: Az jó. Én egyéniben a szoci jelöltre, - ő a legesélyesebb - az Együttre is szívesen szavaznék, csak náluk tényleg aggódom, hogy elveszik a szavazat... bár itt elég erősek. Az Lmp-t is bírom, így mellettük döntöttem.
amaramaistanna
@JAJMÁR: Listán jó lenne , ha tudnád támogatni az Együttet. Újabb nyilatkozat egyeztetés ügyben. Most a szocik kimutatták a foguk fehérjét, ahogy a nagynéném szokta volt mondani: hvg.hu/itthon/20180403_Ungar_Peter_ot_pontban_utasitotta_vissza_Karacsony_ajanlatat_a_bohozatot_lezartnak_tekintik
verőce21
Nem a kormányt akarják leváltani, hanem minél több politikusnak akarnak még négy évet szerezni. A kispártok a túlélésre játszanak, másra nem.
(Na meg a választási pénzre.)
JAJMÁR
@amaramaistanna: Tudom. Írogatom is itt egy ideje, de nem érti sajnos a többség, még itt se!
Pl.Máris az LMP a "hibás" az elveszített választásért. (Pedig még le se zajlott.) No meg az Együtt. meg a Jobbik. Á, ők, déká, meg szocik.. nem...
Nagyon igaza van a Szél Bettinek - és általában tetszik a józan, racionális gondolkodása - ebben az esetben is. A nyilvános üzengetésnek nem más a célja, csak saját maguk mosdatása és népszerűsítése olyan módon, hogy a másikat mocskolják! márc.15.-e bebizonyította!
Tudom. De ezzel együtt is az most a legfontosabb, hogy kormányváltás legyen, aztán majd ki kell ezeket is zavarni a "székbül", . Ugyanaz a mentalitásuk, ugyanaz a módszerük, mint a fideszé, és ebből már nagyon elég! :)
Az Együtt majd megerősödik, és hamarosan úgyis lesz egy másik választás. Bírom egyébként a Berkecz Balázst - nem olyan vehemens valójában, mint amilyet a politikában látni tőle -, és vannak még jó politikusaink bőven. Ideje, hogy ők jöjjenek :)
amaramaistanna
@JAJMÁR: Remélem , mindkét párt bejut és hivatalosan is javul a kapcsolatuk, mert például Hadházy, Vágó és Juhász nagyon sok ügyet együtt derítettek fel...Az MSZP kamarilla és populista politikát folytat... az LMP-ét én egy dolog miatt kárhoztatom, amikor az Együtt kitalálta és felajánlotta, hogy hozzanak létre Új pólusként egy választási pártot ( itt is 5% lett volna a küszöb) az Együtt, az LMP, a Momentum közösen. Ezt meg is mérték a közvéleménykutatók és azonnal 20% fölött indultak volna és sok volt az átszavazási szándék rájuk.Akkor pont X. agóniáját élte az MSZP, kár volt kihagyni...
Kookas
@Sziszifusz: csak ne a honvédba kár lenne ha a hideg sebész gyakorolna rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.