Hangos felhördülés követte az LMP-társelnök kamuzását. De volt, aki egyszerűen kinevette Szélt. A V18 csoport szervezésében szerdán este tartották meg a listavezetők vitáját. Az eseményen Orbán Viktor és Vona Gábor nem jelent meg, így a tervezett 7 résztvevő helyett 5 párt listavezetője beszélgetett egymással: Karácsony Gergely, Szigetvári Viktor, Gyurcsány Ferenc, Szél Bernadett és Fekete-Győr András. Amikor az ellenzéki együttműködés témája került szóba, Szél Bernadett, az LMP társelnöke azt találta mondani: “Pillanatnyilag mi vagyunk az a párt, akivel úgy érzem, mindenki szívesen szóba áll az ellenzéki oldalon” Ezt hangos felhördülés követte a közönség soraiban, de voltak, akik egyszerűen kinevették Szél Bernadett kamuját. Ami nem csoda, hiszen épp tegnap jelentette be az MSZP, a DK, az Együtt és a Párbeszéd, hogy tucatnyi helyen kölcsönösen visszalépnek egymás javára, hogy növeljék a Fidesz legyőzhetőségét. A megállapodásból pont az LMP maradt ki, ezek után hangzott...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szánalmas ez a nő! Esküszöm már sajnálom, olyan buta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Remélem hogy az utóbbi hónapok/évek DK-s lejárató kampánya LMP/Szél Bernadett ellen elérte az LMP szimpatizánsoknál, hogy a következő évtizedekben legalább olyan szinten lehessen gyűlölni a DK-sokat is, mint a másik oldalon a Fideszt!
Úgy gondoltam naivan, hogy Ilyen aljas módszert a Fidesz tud felmutatni, de tévedtem: A DK-sok sok tekintetben aljasabbak, mint a Fideszesek!
JAJMÁR
@kereső: Nagyon kedves vagy, hogy több személynek, vagy csapatnak képzelsz, de nem. Egy ember vagyok, csapat nélkül. Csak egy választó :)
Nem kívánok a múlton rágódni, engem a jövő érdekel. Van az úgy, hogy át kell adni a stafétabotot. Akkor kell jól futni, amikor nálunk van, de nem átadni, amikor eljön az ideje, az a többi versenyző akadályozása, és dicstelen dolog. Minden pártnak vannak jó és rosszabb korszakai. Az lmp Szél Berni vezetésével megújult. Én így látom.

Időről időre tudni kell megújulni minden pártnak, igazodni a változásokhoz. Mégis azt hiszem, hogy a leghosszabb utat a fidesz, és az Mszp járta be, és azt is hiszem, hogy mindkettő az útja végére ért. Már nem tudnak megújulni. A Gyurcsány nem volt jó miniszter, és nem volt jó miniszterelnök. De mondhatom úgy is, hogy voltak nála jobbak is, persze, a körülmények se segítették, de azon a poszton - mini.elnök, vagy miniszter - nem elég a jó kommunikáció. Ott már napi szinten dolgozni kell.
A 2014-es választások előtt még bíztam benne, de már nem. Nálam elfogyott. A szája maradt belőle, de az kevés a jobb jövőhöz. Ettől még mások, akár több százezren, bízhatnak benne továbbra is, de szerintem nem ő az, aki megszabadít a mai rendszertől, azorbántól, a Nertől.
Azért se, mert a része! Mondhatjuk, hogy mind az,de akik ugyanazokkal a módszerekkel dolgozik, mint amelyik ellen harcol, nálam az esélytelen. A Karácsony Gergely is szimpatikus, csak sajnos nagyon látom rajta, hogy egyre inkább "bebábozódik". Hagyja magát mozgatni.

Ahhoz, hogy legyenek, akik átveszik a stafétabotot, el kellene viselni, hogy születnek, fejlődnek, vannak fiatalok, fiatal pártok! Csakhogy ebben a zavaros időben is az eltaposásukon dolgoznak a nagy öregek!
Ha nem adják át, el kell venni tőlük azt a botot :)
JAJMÁR
@JAJMÁR: Tévedsz, nem vagyok lmp fanatikus. Szimpi a Párbeszéd, az Együtt, a Momentum is. Csak nekik most még erősödni kell.
Mégis a szoci jelöltre fogok szavazni - pedig lmp-s is indul -, mert neki van a legnagyobb esélye! Ahogy én, úgy mások is el tudják ezt dönteni, ezért nem tartom túl fontosnak a visszalépéseket.
Pártlistán viszont LMP!
Béla333
Annyit elért a DK a sok mocskolódással, aljassággal, hogy ha a körzetemben lenne egyéni képviselőjük, akkor inkább biztatnám az ismerőseimet arra, hogy szavazzanak egyéniben a Jobbik jelöltjére, de egy ilyen párt jelöltjére még véletlenül se!
"Demokratikus"? Hányni kell!
kereső
@JAJMÁR: eszembe se jutott lmp "fanatikusnak"tartani-azt Béla333 már régen elorozta előled.
Nem is gondoltam,hogy te több személy vagy .Én sem több személy vagyok,csak egy választó.
Ami Gyurcsányt illeti-tényleg nem volt jó miniszterelnök,ebben túl sok minden közrejátszott- egyszer majd még ezt is kibeszéljük-választás után-mert lehetséges,hogy sok mindent én másként látok,persze nem biztos ,hogy az én álláspontom az igaz.
A NER részei: az összes politikiai párt a része-pártvezetőstől kezdve mindenki,és főleg azok
ott ültek és ülnek a parlamentben és letették az esküt az Alaptörvényre.Ez alól az lmp sem kivétel.Én Szél Bernadettre ilyet nem mondhatok,viszont mondtam már itt is Gyurcsányra,hogy óriási hibát követett el ezzel.
A NER részei azért is, mert 2014-től kezdve orbán felgyorsitotta a jogállami demokrácia lebontását- és az ellenzék asszisztált ehhez.Persze tudom,hogy felszólaltak,vitatkoztak-hatástalanul,és ők továbbra is játszották a rájuk osztott szerepet.
Szóval nincs itt kivétel.Hogy hogyan tovább -vasárnap este megtudjuk.
JAJMÁR
@kereső: 19:50 Szerintem ez egy jó írás!
(Csak most vettem észre)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.