Oláh Lajos nem érti, hogy ha a DK képes volt visszalépni Szél javára, akkor az LMP ezt miért nem viszonozza ott, ahol közösen meg tudnák verni a Fideszt. Dr. Oláh Lajos nem érti, hogy ha a DK képes volt visszalépni Szél javára, akkor az LMP ezt miért nem viszonozza ott, ahol közösen meg tudnák verni a Fideszt. Hivatalos közösségi oldalán keresztül intézett nyílt levelet Szél Bernadetthez az erzsébetvárosi DK-MSZP jelölt. Változtatások nélkül közöljük a levelet: Kedves Szél Bernadett! Oláh Lajos vagyok, a budapesti V. számú választókerület egyéni képviselője, egyben képviselőjelöltje a kampányban. Nyilván tudja, hogy ez a választókerület a VI. és a VII. kerület egészét foglalja magában, és 2014-ben egyike volt azon tíz körzetnek, amely ellenzéki képviselőt választott magának. Ebben a körzetben, ahol 65 277 választókorú él, akkor 300-nál kevesebb szavazat döntött a javamra. Kedves Szél Bernadett! Szeretném tájékoztatni Önt, hogy a választókörzetemben felajánlottam az...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Mit nem értetek?
A fidesz teljes vezérkara termékenyítette meg Schiffert, hogy megszülje az lmp-t.
A baba fő feladata a demokratikus baloldal megosztása.
Ezt a feladatot tekinti sajátjának a széllel bélelt pótanyuka is; aki eljátssza, hogy mindenkivel akar (egyezkedni), de az utolsó pillanatban mindig elrántja a hátsóját.
Sámannus
Remélem a választók okosabbak lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.