Számos jelentős külföldi napilap számolt be hétfőre virradóra az Orbán Viktor vezette Fidesz nagyarányú választási győzelméről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az Unió bezárja a pénzcsapot és vége az országnak, legkésőbb két év múlva !!!
1magyar
@papa.49: Ha mi a gyarmatok bezárjuk a pénzcsapot akkor mi lesz a nyugattal?
papa.49
@1magyar: A baj csak az, hogy ezt is rosszul látod a ,,pénzcsap,, ott van Brüsszelben, ha itt a kedvenced, belenyúl a külföldi érdekeltségekbe, pár nap alatt elhúznak a német gyárak, mi meg itt maradunk minden nélkül !!!
Azt csak te hiszed a kedvenceddel együtt, hogy mi fújjuk a passzátszelet, fel kell hogy világosítsalak NEM MI FÚJJUK, HANEM A NYUGAT !!!
1magyar
@papa.49: A nyugatnak hitler hosszú időre osszekovácsolta a vagyont de miután elfogyott kitalálták az eu-t. De ha a gyarmatok" nem engedelmeskednek miből lesz pénze a nyugatnak?
papa.49
@1magyar: Látom nem érted mi mint gyarmat ez szó szerint igaz de a mi gazdaságunk a német gazdaság köldökzsinórján csüng, ha németeknek nem tetszik az itteni dolgok ELVÁGJÁK A KÖLDÖKZSINÓRT !!!
Ők vesztenek valamennyit mi meg csődbe jutunk, fogd már fel végre, vagy hagyjál békén !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.