Egyre több olyan képernyőkép kering a közösségi oldalakon, amelyek változó szavazószámot mutatnak. Az egyiken például az látható, hogy a fél 7-es adat valamiért több voksolót jelez, mint a fél órával későbbi. Az NVI szerint van rá magyarázat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Az nem számottevő...
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: De nem ezen kéne lovagolni...egy ellenjelölttel minden körzetben lehetett volna nyerni..pont...Ősszel mondtam már..mindenhová a legesélyesebb ellenzéki jelölt.. győzelem után meg lehet tárgyalni a pozíciókról...de nem...szerintük jobb volt így...az okokat saját házuk táján kellene keresgélni...vonát kikiáltották ördögnek amikor végzettséghez kötötte volna a választójogot...pedig lássuk be ,aki öt összefüggő mondatot nem tud elmondani,és nehezére esik az írás-olvasás...de az ország sorsáról dönthet,igaz??? azért ez eléggé nonszensz!!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Írod : "én kimondom helyettetek..a kilóra megvett cigányokon ,meg a félanalfabéta vidékieken,megtűzdelve az "okos" nyuggereinkkel!! " Bizony az ország nagy IQ-tesztjében sajnos ez is benne van-íme:
uploads.disquscdn.com/images/920ce6c9889ed2ef695478c9cb46171141ecb2a7af38ca69e29018837e5f8c08.jpg
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: ma, 11:23 ; Sajnos a sok megélhetési ellenzéki politikusba bele lehet szarni, lehet hogy nagyrészt az egészbe is! Így igaz egy ellenzéki- egy fideszjelölttel szemben. Kellett volna!
De ezeknek jobb volt a langyos szar, és a havi fix! A népnek meg maradt a látszatellenzék, a csúti kancigány kollaboránsai.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Tudom, akkor ott 3 szavazókörzet félanalfabéta ,Budapesten összesen hat félanalfabétányi körzet van,ennyi épp elég a fidesz kétharmada ellen.
Pálinkás Pál
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Most ezzel mit akarsz mondani??? kocsis máté körzetén kívül sehol nem nyert volna a fidesz,ha összedolgoznak...az a körzet meg tudod kikkel van tele???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.