A választók többségét nem zavarja Mészáros Lőrinc, Semjén Zsolt, Németh Szilárd, Habony Árpád vagy Matolcsy György. Az ország felét nem zavarja, hogy mutyikkal és haveroknak mennek a súlyos milliárdok, hogy több miniszter és vezető (illetve rokonsága) nem tud rendesen elszámolni a vagyonával és egyéb bizniszeivel. Az ország nagy részét nem érdeklik a tények, az ország nagy részének elég az a totálisan fals alapokra felhúzott üzenet, hogy gyűlöljünk és állítsunk meg mindenkit, akinek más színű a bőre, és akinek amúgy esze ágában sincs Magyarországon élni. Az ország elsöprő többségét nem zavarja, hogy a kórházakban órákat kell arra is várni, hogy az emberhez szóljanak, hogy ugyanott a legalapvetőbb szükségletek (szappan, vécépapír, gyógyszerek, működő lift) sincsenek biztosítva. Nem gond az sem, hogy az állami iskolák nagy részében a gyerekeik nem kapnak a jövőbeli boldoguláshoz megfelelő tudást. Leszarják, hogy a miniszterelnök kattanása miatt teleszórták stadionokkal az...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Horizont: Engem rohadtul zavarnak pl. az említett narancsnyikok, ahogy látom téged is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Horizont: és bennem? Én csendben, belül majd felrobbanok. A kis faluban ahol lakom, ma este "azantallkormány" ex népjóléti minisztere surján dr, a nemzet patológusa tart kiselőadást Trianonról. Támogatásként a hallgatóságtól adójuk 1%-át kéri.Honnan a retekből vakarták elő ezt a hófejű szennyládát a könyvtár vezetői? Pont ez kellett még ide! Grrrr...kiráz a hideg rossz értelemben ettől az alaktól is!
Commenter
@Horizont: én nem hagynám abba, loccsanjon ki a talajvíz azokból a koponyákból...mindegyikünkben tehát ott él a szadista,csak valaminek/valakinek ki kell hoznia :(((
nem tibi
A választók többségét nem zavarja Mészáros Lőrinc, Semjén Zsolt, Németh Szilárd, Habony Árpád vagy Matolcsy György. Az ország felét nem zavarja, hogy mutyikkal és haveroknak mennek a súlyos milliárdok, hogy több miniszter és vezető (illetve rokonsága) nem tud rendesen elszámolni a vagyonával és egyéb bizniszeivel. Az ország nagy részét nem érdeklik a tények, az ország nagy részének elég az a totálisan fals alapokra felhúzott üzenet, hogy gyűlöljünk és állítsunk meg mindenkit, akinek más színű a bőre, és akinek amúgy esze ágában sincs Magyarországon élni. Az ország elsöprő többségét nem zavarja, hogy a kórházakban órákat kell arra is várni, hogy az emberhez szóljanak, hogy ugyanott a legalapvetőbb szükségletek (szappan, vécépapír, gyógyszerek, működő lift) sincsenek biztosítva. Nem gond az sem, hogy az állami iskolák nagy részében a gyerekeik nem kapnak a jövőbeli boldoguláshoz megfelelő tudást. Leszarják, hogy a miniszterelnök kattanása miatt teleszórták stadionokkal
Lenyúlják ,megkárosítják ,átbaxák ,megtévesztik ,félrevezetik , életüket kockáztatják
ez nem érdekli őket . Migráns arab vagy fekete viszont nem lesz . Garantálni nem tudja de ez a lényeg !
division
@Horizont: Ebben ne legyél olyan biztos:-)
Yoda69
@Horizont: A fideSSesek nem szembesulnek ezzel az orszaggal. Az o gyerekeik privat vagy kulfoldi iskolakba jarnak. Ok nem allnak sorba a korhazakban, mert maganklinikakra jarnak. orbannak egy egesz szint van fenntartva Grazban. O rajuk nem vonatkozik az adobevallas, a vagyonbevallas kotelezettsege. Ezert mondhatja orban rohogve a kepunkbe, hogy csak 300.000 forint sporolt penze van.
Nekik a valasztok csak 4 evente kellenek, amikor behuzzak rajuk az X-et, utana le vannak szarva ujabb 4 evre. Hiszen mindenki annyit er amennyije van.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...és az ilyen magas szinten történő dolgokat soha nem is kötik a kisember orrára. A csontvázak ugyanúgy megvannak sőt szaporodtak viszont azt kibogozni már csak azért sem lehet mert az érdekesebb részei indulásból titkosak...nemzetközi vagy kormányok közötti kapcsolatok így marad a találgatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.