A Gránit Bank tavaly 14 százalékkal növelte hitelezési tevékenységét, így aktívan hozzájárult a gazdasági növekedéshez – hangsúlyozta Varga Mihály a pénzintézet éves közgyűlésén. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) keddi tájékoztatása szerint Varga Mihály elmondta: a Gránit Bank 2010 májusában alig több mint 7 milliárd forintos mérlegfőösszeggel kezdte meg működését, amely 2017 végére 306 milliárd forintra duzzadt és 980 millió forint adózás előtti eredményt ért el. A Gránit Bank Magyarországon élenjárónak számít a digitalizáción alapuló korszerűsítések terén, így az ország versenyképességének erősítéséhez is hozzájárul. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A gazdasági növekedést az uniós forrásoknak köszönhetjük, a fejlesztések és beruházások hatalmas százalékban az Európai Unió támogatásával valósulnak meg. A pénz beáramlása olyan mértékű, mely a világháborús Marshall segély óta példa nélküli. A 2016-ig nem kevesebb, mint 10 000 milliárd forintnak megfelelő euró érkezett Brüsszelből, mely napi átlagban 2.2 milliárd forintot jelent.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/6rRfG0aUF591B88ls.png
A fenti ábra (2016 első negyedév) a tökéletes bizonyítéka annak, mennyire is hasít a hazai gazdaság az Unió pénze nélkül. Jól látható, hogy a térség egyértelműen legnagyobb veszteseként 0.8%-os GDP csökkenést sikerült elérnünk. Ennek oka pedig nem más, mint hogy a fent jelzett negyedévben az Unió nem utalt forrásokat a magyar állam számára. Ezek nem találgatások, hanem tények. Olyan tények, melyekkel Orbán Viktor is tisztában van, mégis belehazudik az éterbe, hogy folytathassa harcát Brüsszellel szemben. Az ország pont annyira áll a saját lábán, mint amennyire Orbán Ráhel, vagy férje, Tiborcz István áll a sajátján. Miközben habzó szájjal támadjuk az uniós intézményeket – tudva, hogy az unió keze meg van kötve velünk szemben – addig a gazdaságunk motorját pont az ő forrásaik adják. Az uniós pénzek voltak azok, amelyek felhasználásával kiépülhetett a NER rendszere. Az uniós pénzeknek köszönhető Mészáros Lőrinc csodás meggazdagodása, valamint egy teljes oligarcha hálózat kiépülése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.