Szerintük az ajánláskor és a szavazatszámláláskor is sok volt a szabálytalanság, egy új választás kiírása feloldhatná a vitát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
FRISS! Most már BIZTOS! Választási csalás történt! Elképesztő bejelentést tett a választási iroda elnöke: - Orbán Viktor őrjöng! Mutatjuk a hivatalos információkat:

FRISS! Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy ha bebizonyosodik, hogy csalás történt, akkor újraszámolhatják a szavazatokat. Most, a legújabb hvg által is közölt információk szerint megtörtént az a bizonyos és meglehetősen botrányos beismerés a 2018-as választási csalással kapcsolatosan.

A Nemzeti választási iroda elnöke, Pálffy Ilona a mai nap végül a nagy nyomás hatására beismerte, hogy valóban csalás történt. Annak ellenére is, hogy Pálffy Ilona még egy millió forintot is kapott a fizetésén felül, a 2018-as országgyűlési választások "gondtalan" megrendezéséért és lebonyolításáért.

Korábban ezt nyilatkozta a hvg.hu-nak: hogy „ha lemondanék a tiszteletdíjról, akkor az nem azért lenne, mert voltak problémák, ezek ugyanis nem olyan jellegűek voltak, ami megalapozná az NVI felelősségét”.

A mai délutáni interjújában azonban már teljesen mást mondott: beismerte, hogy valóban az informatikai rendszer ideiglenes megállásakor "nyúltak bele a rendszerbe, a Fidesz javára."

"Igen, belenyúltunk, de csak azért, hogy a hirtelen túlterheléstől okozott károkat a rendszergazdáink javítani tudják. Ha ekkor történt a csalás az lehetséges, de az már nem a mi felelősségünk, minden szabályosan zajlott a személyes ellenőrzésem alatt." - nyilatkozta a felháborító sorokat a Nemzeti választási iroda felelős elnöke.

- A Fidesz, és azon belül Orbán Viktor csak annyit fűzött hozzá Pálffy Ilona nyilatkozatához: "Határozottan elutasítom a csalással kapcsolatos kijelentéseket és vádakat. A nép döntött. Ezen döntés pedig fellebbezhetetlen." - szólalt meg a Miniszterelnök.

Tehát most már biztos, hogy felügyelőszervek újrafogják számolni a szavazatokat. Pontos információnk nincs arról, hogy ez mikor történik meg, de cikkünket folyamatosan frissítjük ha megtudunk valamit.

Nagyon kíváncsiak vagyunk...
Peller Anikó
Jó lenne egy hivatkozás (= link) erről mert így sajnos még csak egy levegőben lógó kósza hír.

Lehet téves elképzelés vagy hazugság is. Hol mondta ezt az Iluska és mikor. A tévében? Videón van? A barátjával beszélgetett a piacon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.