17 olyan szavazókört számoltunk össze, ahol az összes listás szavazat 20-60% egyszerűen eltűnt amiatt, mert rosszul bonyolították le a választást. Az eltűnt szavazatok túlnyomó része az ellenzékre adott szavazatokat érintette. Bénázásnak tűnik, nem szervezett csalásnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@RonaGyuri: - szerintem akkor nálunk is meg kéne..., nem adtak borítékot, mikor reklamáltam azt mondták nem kell. - mindenki úgy szavazott mikor ott voltam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Eladott Ország: sajnos a cikkben foglaltaknak édes kevés köze van a tényekhez; buta, tudatlan és tájékozatlan hangulatkeltés!
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Tudom hogy más...én csak az elméletről beszélek...hogy kétpólusú választás..orbán marad vagy bukik...a technikai részletekbe most nem mentem bele!!
Csizmás Kond
@Katalina62: tiltakozni...mi ellen ?...hogy az emberek nem szavaztak a nagyszájúakra?
Csizmás Kond
...és hol van a frissenmegválasztott vásárhelyi nagyszájú ?...bedugult ?...pedig mekkora melldöngetésnek járt a végére ...
Katalina62
@Csizmás Kond: pontosan érted, hogy mit írtam, de nem akarod érteni! Inkább mellébeszélsz! A Fidesz győzelmét nem vitatom, a győzelem mértékét, m a választás tisztaságát viszont igen! Fordított esetben, már fél Budapest égne, és nem emelnéd fel a szavad ellene!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Élet-halál kérdése volt nyerni a csúti cigánynak. Mindent meg is tett érte, semmi sem volt drága, nem lehetett vesztenie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.