Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Csizmás Kond: Na azért a migránsos rettegtetés tarolt. Még a gyöngyöspatai cigányok is attól rettegnek, hogy elfoglalják a putrit, pedig nyilván nem azt foglalnák el, másrészt nem is láttak soha egyetlen migráncsot sem, mégis rettegnek. Ha ez nem néphülyítés, akkor fapapucs.
png
Aki egy kicsit is odafigyelt a publicisztikámra, tudja, hogy nem-igen foglalkozom a Fidesszel, egyszerűen nem érdekel. Unom, mert tudom. Két-három éve tudom (mondta ezt 2011-ben!), és hiába ordítoztam, hogy vigyázat, közeledik, figyelmeztetésem hatásfoka minimális volt.

Már az se nagyon érdekel, milyen a magyar. Egy ideig kerestem a mentségeket, de föladtam: nincs mentség. „Ezért a népért úgyis mindegy. Ebsorsot akar, hát akarja!”

Ami engem még érdekel, az a baloldal. Mert bár az én testre-szabott, morális alapú szocializmusom – aminek a lényege, hogy mindig az eltaposottak, a kifosztottak, a cserbenhagyottak, a nehéz sorsúak mellett állok –, nem azonos soha az éppen aktuális „pártszocializmussal”, mégis ez az a közösség, amelyik hozzám legközelebb áll. És engem ennek a közösségnek a folyamatos árulása érdekel, mert ha nincs ez az árulás, Fidesz sincs.

Ezen a jobboldal röhög, a baloldal elereszti a füle mellett, mert pillanatnyi érdeke, hogy ne hallja meg. Amúgy persze létérdeke volna, hogy odafigyeljen, de addig ez a banda nem bír fölemelkedni, ezek is magyarok. Percemberkék. A jelenben élnek, akár az állatok. A valóságos állatokra gondolok, vagyis ez nem erkölcsi ítélet, egyszerű ténymegállapítás.

Kertész Ákost lehet szeretni, lehet utálni, az a tényeken semmit nem változtat!
Yoda69
orban sikeresen alkalmazta a naci stilusu propaganda gepezetet. Azaz kijelolni egy ellenseget es azt a vegtelensegig tomni az emberek fejebe, hogy ezzel almodjanak, es ha almukbol felkelnek, akkor egybol ezt szajkozzak.
A naciknal ez a zsido gyulolet volt, orbannal a migrans.
Sajnos erre a magyar birkak zome vevo volt.
Viszont meg igy is nyerheto lett volna ez valasztas, ha nem ulnek fideSSes spionok az LMP-ben, es nem csaljak el tomegesen a valasztast videken, ahol nem volt ellenzeki es ebesz megfigyelo.
Csizmás Kond
@Macskaszem: Az,hogy egyes személy hogyan fogja fel a közölteket, vagy azt egyes firkászok hogyan közlik, továbbítják a nagyközönség felé akár ski-finek is el lehet képzelni...de teljesen más...sőt aki akarja akár überelheti is.
Nessy
A híreket olvasva, hallva, örömmel tapasztalom, hogy a naponta többször elmesélt migráns veszély elmúlt a fejünk fölül a választás napján! Orbán a tényleges, meg a vásárolt hívek, valamint a NVI segítségével megmentette Európát a migráns veszélytől!
Soli Deo Gloria!
Pálinkás Pál
@Yoda69: Nos...igazán gyűlöletetet azok iránt tudsz kelteni ,akiket amúgy sem szeret,kíván az ember...és ha orbán belevette volna a "programjába " hogy nyerés esetén visszatelepíti a cigókat Indiába.. akkor még nagyobb arányban nyert volna,mert igaz bukta volna a párszázezer roma voksot,de kapott volna helyette több millió vidékit!!! akik testközelből érzik a cigány "áldást"!!!Orbán semmi különöset nem csinált..csak felhasználta hogy az emberek nem akarnak arabokat ,négereket kerülgetni!! ne legyen igazam...de ha majd nyugateurópai országokban kezelhetetlenné válik a helyzet,no akkor lesz polgárháború,köszönhetően a libsi szutykoknak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.