Orbán Viktor stílusában válaszolta meg a kényes kérdést az LMP erős embere. A friss Figyelőben olyan cikk jelent meg, ami egy rakás nevet sorol fel a Magyarországon "Sorosnak dolgozó emberek" közül. Vagyis abból az állítólagos titkos, kétezres listából, ami Orbán miniszterelnök március végi közlése szerint a kormány kezében van, és amin név szerint szerepelnek azok, akik Soros megbízásából a kormány megbuktatásán és egy Sorosnak tetsző kabinet felállításán dolgoznak. Ezek után azzal a kérdéssel kerestem meg Ungár Péter ellenzéki pártvezetőt, az LMP elnökségi tagját, a kormány propagandagépezetének részét képező Figyelő társtulajdonosát, hogy szerinte képes lesz-e hiteles ellenzéki politikusként politizálni úgy, hogy közben ennek a Figyelőnek a társtulajdonosa.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Vér nem válik vízzé?
Vagy a NER csapdája?
Pálinkás Pál
Hát már hogyne tudná üzemeltetni,hiszen fideszes,mint az egész lmp!!!
CsipkeRózsa
Azt is jó volna megkérdezni, hogy az LMP mit szól a listázásról.
Nessy
És ez a jó lélek venné meg a Magyar Nemzetet, meg a Lánchíd rádiót!
Egy kormányzati médiával több lesz!
bencemacska
@Nessy: ma15:04
Nem ő, hanem az anyjával és a nővérével közös cége. Ugyanaz amelyik a Figyelő tulajdonosa is. Összenő, ami összetartozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.