Néhány támpont a nemzeti nőkonzultációhoz. Mit mondott pontosan Orbán Viktor? A Kossuth Rádió 180 perc című reggeli műsorában 2018. április 20-án. Nagy Katalin újságíró: A demográfia egy nagyon nagyon fontos kérdés Magyarország számára. A családtámogatás, az tovább épül? Orbán Viktor miniszterelnök: Szeretnék egy átfogó megállapodást kötni a magyar nőkkel. Mert a demográfia végül is rajtuk áll vagy bukik. Az ő döntésük. Fontosnak tartom, hogy mondják el, mi pedig pontosan értsük meg, hogy mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb ügy, de a közösség számára ugyanakkor egy fontos ügy. Nagyon személyes ügy, de úgy is mondhatnám, hogy a legszemélyesebb közügy. Csak a hölgyek tudják eldönteni. Nekem az a dolgom, azt hiszem, és a kormánynak az a dolga, hogy az ő döntésüket tudomásul vegyük, és ha gyermeket szeretnének vállalni, és el tudják mondani, hogy hogyan mehetne ez jobban és könnyebben, a gyermeknevelés, meg a családok egyben tartása, akkor mi azt meghallgassuk,...

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@karma1: 13:44 Tudom,hogy igazad van,/és én is mindenkit lebeszélek róla/,de néha nem tudom megállni...
kissé felnőttem
eszement, most egyszerre hölgyek nők amugy meg ezzel nem foglalkozom. ja Gyurcsány szavaival viki ezt elkurtad, miért? 33 összetevője is lehet nem taglalom, anno volt egy viktóriánusan elhiresült beszólás 3 szoba 4 kerék vagy hasonló hát elsősorban biztos jó jövedelem ami itt keveseknek adatik lásd perlementerjeink fizetésjeik. minimum madam monda a lengyel anno 1,5 milla +- 400 ezer ez igy szép de csak 299 embert érint 4-5-6 millió havi a bankszektorosoknak meg 10-20-30 milla a haveri pályázatokat nyerdesőknek. : kettőspont, tovább nincs a mese hát szüljék ők tele az uniót ha tudják a pár száz év alatt mert a munkábol bérből élőknél ez nem megy minden a mai naprol szól a kaja a megélhetés a rezsi na summázva miből lehet 2-3 4 gyereket felnevelni bölcsi, ovóda, iskola meg a nem várható költségek. Viki én 3 -at felneveltem de 18 éves ám az autóm, 71 a szivem, és velem vénül ha érted? nyaralás hébe meg no HOTEL 1 x se tellett rá.48 év alatt akkor ne kábitsuk egymást, a RENDSZER ugy ahogy van bizonytalan kissé car ha érted igy kissé car. ne várj a nőktől erőn, ép észen felülieket ,mert ? elkurtad pedig volt rá időd. már késő.Se villám se kastélyom se kisvasutam max a mindennapi, az meg ugribugrihoz kevés ám. .2 hónapja mondhatom el ,hogy megtakarításom most először elérte a 200 ezret. még 10 év és ha igy marad milliomos leszek és 80 éves. HA ... na igen ha?
karma1
@png: Jot nevettem rajta, kosz,...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.