Magyarországon nincs rendszerszintű probléma a jogállamisággal – nyilatkozta a Magyar Időknek Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa, fideszes politikus.

Navracsics: soha senkit nem támadtam a Fideszben, Orbánnak gratuláltam

Az Orbán-kormánnyal korábban több kérdésben kritikus politikus a lap kérdésére elmondta, a választások után felhívta telefonon Orbán Viktort,és gratulált neki a győzelemhez.

Abban maradtunk, hogy a kormányalakítás lezárultával, júniusban személyesen is találkozunk

- mesélte Navracsics.

Navracsics azt mondta, jó a viszonya a Fidesszel.

Soha nem támadtam senkit, a viták pedig természetesek egy párton belül. Olyan pozícióban vagyok, amely miatt elkerülhetetlenek a nézeteltérések, hiszen uniós biztosként más szemszögből látom ugyanazokat a dolgokat

- mondta.

(Index)

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Mi az Navra, már kritizálni se mersz?Olyan leszel mint a keresztény értelmiségi levélírók? Hogy visszatáncolsz a saját kritikádtól?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Lefeküdt Ő is nekik , pedig azt gondoltam talán gerincesebb , de nem ,a pénz , pozíció nagy dolgok a gerinc nem annyira .
papa.49
@Grafix69: Azt az mszmp. párttagkönyvvel együtt a szekrényben őrzi (a gerincét) !!!
terlasz
Ez egy arany ember, senkit nem támadott, pedig kellett volna!
Klubtag
@Eladott Ország: ...kár érte, neki megvolt a sansza. Akár még européer kultúremberként is bevonulhatott volna az erre igényes honfitársak tisztelő emlékezetébe...de hát...
Eladott Ország
@Klubtag: Mint minden fideszes, értelmes emberként indult, aztán rá kellett jönnie, hogy ha nem a csúti mantráját fújja, neki annyi. Inkább beállt a sorba. És nem Németh Szilárd mondja, hanem egy elvileg művelt, értelmes kultúrlény. Amíg az unióban van, nem bánthatják. Utána meg elvileg! elhelyezkedhet a versenyszférában. Rossz lóra tett, a fidesszel fog bukni így.
bakegya
@papa.49: ifjú Lomniczy patkány mellett már nagy labdába nem rúghat a gondterhelt-orbán nem felejt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.