A kormánnyal korábban több kérdésben is kritikus fideszes uniós biztos a kormánypárti Magyar Időknek adott interjúban jelentette ki, hogy Magyarországon nincs gond ezen a téren.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja neked nincsen gondod, mert gyáva vagy hozzá, hogy kimond! =))
Commenter
@RonaGyuri: @Hellcat: Hát persze hogy nincs, te a "tákolmány" normakontrolljaként működő Navracsics(ka). Ezért mondta tegnap azt Werber, (biztosan ismerős neked onnnan a hanyatló Brüsszelből meg a német valóban keresztény néppártból, hogy fel is út, le is út neked és a gazdádnak is ha nem állítjátok helyre a jogállamot, ha nem tisztelitek az EU alapvető értékeit és eképpen az alapvető emberi jogokat is, ki lesztek picsázva az EU-ból. Naggyon megérdemelten és már nem tegnap hanem tegnapelőtt ki kellett volna benneteket onnan lökni ti neo-fasiszták.És a pénzcsapot is már régen el kellett volna zárni, na ez a lépés azonnal összedöntené a tetves rendszereteket. Szennyláda vagy te is, akár a gazdád.
kereső
Navracsics Tibor: 2010 és 2014 között miniszterelnök-helyettes, valamint közigazgatási és igazságügyi miniszter. Hazudik Navracsics Tibor-
mert ő maga rendszerszintűen közreműködött a jogállam lebontásában.
É ő lehet Európa Biztos!
Commenter
@kereső: Orbán is hazudik! És ő 2030-ig tervez miniszterelnök lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.