A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Ungár Péter lépésről-lépésre próbálja erősítgetni pozícióit az ellenzékben. Létezik - sőt, pillanatnyilag domináns - olvasata Bősz Anett pénteki kilépésének a Párbeszéd-frakcióból, hogy az ellenzéki megkezdte a marakodást, mit több, harakirit követett el, meg hogy ezekre akartuk bízni az országot. Meg hogy a Fidesz érdeke a Párbeszéd-frakció megszűnése, és Fodorék Orbánnak dolgoznak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy pirinyót sem furcsa pár

S ha hozzátesszük, hogy Ungár ezer szállal kötődik a derék pártalapítóhoz is még van is benne ráció

Mint ismert a szocik (na jó az egész gyülekezet) még a saját kárán sem tanul. Bár a Gyurcsánynak (akkor még nagyobb volt a bagázs-terv) kivételesen sikerült egy kis józanságra intenie őket, mikor ha nehezen is, de kiszorította Fodort a pikszisből, de a pártjáról csak nem gondúták vóna.
Az eredmény annyi, hogy – s ez talán még rosszabb – a liba beleült, de némi fészkelődés után mégsem maradt a frakcióba.
Nos ez a dolog sokakat felpiszkált és ilyen-olyan elméletekre sarkallt. Ezek egyikét az Ungár-Fodor pas de deux-ot értékeli a b1.blog „Alighanem megkezdődött az ellenzék kiszervezése Puch László alól - nickgrabowszki” című cikke.
Ami lássuk be meglehetősen releváns felvetés, s nem csak azért, mert mint ismert Péter kedvenc - bár nem sanghaji, de hasonló - nénikéje és a derék Gabócza egykor igencsak nagy cimbik voltak, noch dazu Orbánnal is. Eminens szerepük volt abban, hogy a liberális-internacionálé (korai Merkel-anyót játszva) sokáig – semmi közöm hozzájuk, de távolról nézvést is egyértelműen - túl sokáig tűrték Orbánt a vezérkarukban,
A fáma szerint Willy Brandt –hoz kötött (mondta - nem mondta, ott mondta - nem ott mondta, akkor mondta - nem akkor mondta) a két német országra vonatkozó elhíresült mondata – bár semmi kétség nagyfokú blaszfémia – nagyon passzol ide is, főleg ha threesome –ként ideszámítjuk a harmadik derék honpolgárt a Szakasits örökség tovább-vivőjét és szintén Orbán-cimbi Schiffer András-bandigót is. Nos akkor igaz igazán a „Összenő, ami összetartozik”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.