Holnap lesz a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulója. Ilyenkor általában rendre megszaporodnak a kormánypárti politikusok magasztos Facebook-posztjai, nagynemzetikeresztény megnyilvánulásai. Jobb azonban nem elfelejteni, hogy a Fidesz pont ebben a témában követte el az egyik legdurvább árulását, köpönyegforgatását. 1990. június 4-én a Fidesz képviselői kivonultak a Trianon-emléknapról, ezt pedig parlamenti jegyzőkönyv támasztja alá. "ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.) Köszönöm szépen" - áll a jegyzőkönyvben. Aztán, emlékezzünk meg arról is, hogy a trianoni országcsonkítás 100. évfordulójának alkalmára a Jobbik tavaly márciusban egy határozati javaslatot nyújtott be arról, hogy 2020-ban Trianon-emlékév legyen. A...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Na de ez miért furcsa?Nekünk az lenne a szokatlan,ha 1-1 elvük/kijelentésük mellett kitartanának esetleg évekig.De a fidesz,orbánnal az élen annyiszor forgatott azon a bizonyos köpönyegen,és viselkedett szélkakas módjára,hogy mi szédülünk bele.Felénk ezt úgy mondják,hogy segget csináltak a szájukból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.