A közéleti ügyekben is gyakran megszólaló Vekerdy megdöbbenve nézi az ellenzék cselekedeteit, és azt mondja, úgy látni, mintha újra az urak és cselédek országa épülne. „Ilyen bukásra nem számítottam. Naiv vagyok, de én azt hittem, hogy valamilyen összjáték lesz az ellenzék között, a hódmezővásárhelyi példából is kiindulva. Ezt a teljes őrületet és rohanást az öngyilkosságba, amit például az LMP azóta is csinál, felfogni nem tudom. Az embernek azt kell gondolnia, hogy megbolondultak, vagy pedig egyszerűen a Fidesz dolgozik határozottan és erősen ezen a vonalon”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem kell ahhoz ... s e m m i f é l e .. d i p l o m a, belátni azt, hogy ORBÁNIÁBAN legjobban működik a .. k a r a k t e r g y í l k o l á s, amelynek bizonyítéka, hogy
.
------ Budai Gyula mérlege: 1434 ügy, ítélet nélkül
www.borsonline.hu/aktualis/budai-gyula-merlege-1434-ugy-itelet-nelkul/50016
.
Ma már nem a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL basáskodó, a... f é l e l e m .. a legnagyobb úr!
.
Fél a gyűlöletkeltő a kórusával együtt, ki-, be ugrálnak a bombabiztos járgányukból-, ba, az állampolgárok pedig FÉLTIK A MINDENNAPI betevőjüket!
verőce21
Mióta írom már, demokrácia nem létezhet rabszolgaság nélkül!
Ezt már az ókori görögök is megállapították, tudták és alkalmazták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.