A nem szívesen látott vendég szerepében találta magát (ismét) a nem kormánypárti sajtó a vasárnap megrendezett kötcsei pikniken.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
A nép kapta ezt, hiszen az újságíró kötelessége ellenőrzi a hatalmat, ezek az ocsmány mocskok pedig kötelesek válaszolni, ha kérdezik, vagy ne vállaljanak közfeladatot. (Ezek úgy gondolják, hogy a zsebeik teletömésére kapták a hatalmat a néptől.)
bakegya
Zártosztálytársak!!!-ORBÁN VIKI A FIDESS MINTÁJÁRA MŰKÖDTETI A MAFFIAKORMÁNYÁT IS TITKOSÍTVA DIKTÁL.
mackoka46
A nép kapta ezt, hiszen az újságíró kötelessége ellenőrzi a hatalmat, ezek az ocsmány mocskok pedig kötelesek válaszolni, ha kérdezik, vagy ne vállaljanak közfeladatot. (Ezek úgy gondolják, hogy a zsebeik teletömésére kapták a hatalmat a néptől.)
karma1
Bar mindkettotoknek igaza van, ebben az essetben megsem tartom 100 %-ig helyesnek a velemenyeteket.
Innen sajnos elkuldheti az ujsagirokat, mert ez egy piknik, egy "magan" rendezveny, ha ugy tetszik, "ejtozes" .
Egyaltalan nem vedem oket, mert nem erdemlik meg, de ugyanezeknek az ujsagiroknak javaslom, hogy tegyenek meg mindent azert, hogy a Parlamentben, vagy barmilyen nyilvanos esemenyen forszirozzak a valaszokat, megszorongatva oket a "munkajuk" kozben.
(Tudom, a permanens lopas nem munka, de talan megis.)

Es mindenki masnak is ugyanezt kivanom: az ellenzeki partoknak, - ha maradt meg ver a pucajukban - minden nap ezerszer emlekeztessek ezeket a maffiookat, hogy a dolgukat tegyek, ne raboljanak, mert ha nem, annak rossz vege lesz.
emerencia
@karma1: Nem, ez nem magánrendezvény. Akkor lenne az, ha saját, b e c s ü l e t e s e n megkeresett pénzükből finanszíroznák a költségeket. Erről pedig szó sincs, hiszen a belmagyar adó és járulékfizetők pénzéből buliznak. Ráadásul csak az ellenzéki sajtóval viselkedtek kirekesztően ami akárhogy is nézem, csúnya diszkrimináció vagyis méltatlan egy demokráciához. A sajtószabadság újabb megsértése.
karma1
@Horizont: Egyaltalan nem mondom azt, hogy jol tettek, hogy megtagadtak minden nyilatkozatot, meg hogy elhajtottak az ujsagirokat a rakba.

A mediaval MINDENKINEK nagyon joban kell lennie, meg akkor is, ha a 80 %-a mar orban oldalan van.
Nyugodtan leadhatott volna egy atlagos dumat, hogy most ejtozunk, eszunk-iszunk egy jot, mint ahogy minden magyarnak kivanom ugyanezt, es utana dolgozunk majd a parlamentben.
Nem hiszem el, hogy annyira melyre sullyedt volna, hogy most mar ennyit se bir kinyogni papir nelkul.
En csak azt allitom, hogy az ujsagirok (valoszinu leginkabb Bors, Blikk meg egyeb bulvarlapoktol) probalkozasa teljesen folosleges lett volna arrol, hogy balrol jobbra, vagy jobbrol balra vakarja ma a toket az ME.
karma1
@emerencia: Sajnos, a demokraciahoz hozzatartozik a pihenes joga is, sajnos, meg nekik is jar ez, bar ok nem a munkaban, hanem a lopasban faradtak el.
Ez csak egy fidesz-koru osszeroffenes volt, es nagy valoszinuseggel nem volt meghirdetve, mint hivatalos esemeny.

Abban viszont teljesen igazat adok Neked, hogy nincs olyan megmozdulasuk - sem privat, sem hivatalos - , amikor nem kozpenzbol gazdalkodnanak.
Nehany evvel ezelott egy bulvar firkasz benyomult - meghivas es elozetes bejelentkezes nelkul Teddy egyik szarszoi dzsemborijara, es belulrol szettrollkodta az egesz osszejovetelt, a bulvarban fokent a haz WC-jerol keszitett fotokkal, amikhez bunko megjegyzeseket fuzott. Teddy meg ekkor sem baszta ki az ujsagirot, aki nehany ev kihagyas utan bocsanatot kert Teddyrol, es szinten meghivast kapott a talalkozora.
Ha Teddy es az ott szereplo nagyon nagy nevu kozszereplok tudnak viselkedni, riportot adni, es foleg MEGBOCSAJTANI egy bunkonak, akkor ezt miert nem tudja megtenni orban is? Mi tartja vissza? A dolyfossegevel annyira fel fog ingerelni embereket, hogy majd ne csodalkozzon, ha valaki egyszer jol szajba veri, vagy lelovi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.