A Stop Soros törvénycsomag lényege, hogy büntethető legyen, ha valaki illegális migrációt szervez, vagy ennek érdekében a magyar törvények kijátszására buzdít – mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden, az Országgyűlésben.

Az államtitkár expozéjában kifejtette:

ma azért támadják Magyarországot és annak kormányát, mert az a Soros-terv útjában áll, amelynek végrehajtása "egyre sürgősebb ellenfeleinknek".

Az elkövetkező időszakban meg kell küzdeni a Brüsszel által tervezett kötelező kvótákkal, és azzal is számolni kell, hogy milliók készülnek Európába vándorolni Afrikából és a Közel-Keletről.

Meg kell védeni Magyarországot, a keresztény kultúrát az illegális migrációtól

- jelentette ki Kontrát Károly. Kiemelte: a kormány által felépített műszaki, valamint élőerős és jogi határzár eddig megvédte Magyarországot, de a jövőben ennél is több védelem kell.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Magyarországot soha senki nem támadja. A hazug, korrupt kormányát viszont szinte az egész világ, és a hazai társadalom túlnyomó többsége.
Ami illegális, az most is büntethető, tehát ez az egész cirkusz a @Shikari: féle tájékozatlan magyarellenes kreténeknek szól, akik nem értik amit olvasnak, és boldogan terjesztenek bármit, amit a kormány mond. Az sem zavarja, ha másnap az ellenkezője a hír.
kereső
De hát az "illegális migráció szervezése" most is bűncselekmény,és büntetendő.Akkor miért is mondja Kontrát belügyi államtitkár,hogy legyen büntetendő?!???Nem ismeri a btk-t?
Sámannus
Hát ők nagyon akarják a migrációt meglovagolni, csak valami prücök volt a régivel, ezért lehet hogy Tóniék valamit titokban csinyátak, ezért titkos betelepítésnek számít amit eddig kötvény árusításnak világoltak
karma1
Juj de jo! Megy orban a boribe! Koszonje meg szepen ennek az idiota kontratnak!
Hiszen o a legnagyobb migrans-betelepito a rogantonyoval egyutt!!!
Ez igazan jo hir! Nem is gobndoltam, hogy valaki a fide$$en belul fogja torvenyileg szorgalmaznbi orban boribe vonulasat!!!

Csak igy tovabb, okos fijjug! Es jojjon csak az is, hogy bortonbe, lampavasra a volt Soros kitartottaknak, mint pl. a puhos vezir, koverlaca, kovacskopaszzoltan, stb...!
vladimir putin
@durbincs: várjál, kijavítom amit ide írtál, mert akkora gyökér vagy, hogy még lekaparni se tudod, amit felböfögsz:

(Az) "Összes - nem itt lakó - sörös bérrikkancs itt lófrál? Mert 12 évre bukottak?"

Az értelmi "szinfonyal" most nálatok van, hajrá cigányok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.