Egyesek szerint Lázár János és Kósa Lajos embereitől tisztítják meg az apparátust. Járványként söpör végig az egészségügyi igazgatáson a vezetőcsere: értesüléseink szerint szinte alig van olyan középvezetői, akit az új miniszter még nem állított föl, vagy aki éppen ne a napokban várná selyemzsinórját.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Biztos megkapta a névsort, kiknek kell jól fizető státuszt biztosítani, ahol semmit nem kell csinálniuk! Egyszerübb feladat, mint az oktatás, vagy az egészségügy rendbetétele! Kicsit költséges, de "szép feladat" indulásnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
@Commenter: Hiányoznak a drága, de nagyon hatékony modern szerek is. Ezzel is wircsaftol ez a szégyenteljes ócska maffia banda.
csak úgy....
@Commenter: Na látod! Legalább a bábeli zürzavarban lehet reményünk! :) Szarrá fog omlani ez a kártyavár,-sajnos sok tisztességes embert is maga alá temetve...
csak úgy....
@Grafix69: ök tisztában vannak azzal,hogy mit építenek,...a félnótás hívek támogatásával,-persze egy rendszer sem tartott örök idökig,föleg nem az,a mi totális hazugságokra alapozott!
Commenter
@mackoka46: majd kásler tesz róla hogy gyógyszerek helyett 10 parancsolat legyen csak :((
Commenter
@csak úgy...: sajnos ez ilyen. mindig, mindkét oldalon voltak vannak és lesznek áldozatok. Történelmi közhely. :(((
kereső
@Grafix69: de nem a cocializmust épitik!!!Ez teljesen más valami!!-még a végső formáját szerintem most álmodja orbán-habony-rogán.De semmiképp nem a kádári átkos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.