Viktor Orbán took part in a public event, but his guards tried to hold off the press. When we got close enough to address him, Orbán called Index fake news.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
The man, the attitude: this self-styled PM is revolting and disgusting if anyone then he is a total fake, and a phoney. So is the government-controlled media, index is definitely not part of that.
CsipkeRózsa
Micsoda szemét s.gg-nyaló banda, azt hiszik, nekik mindent lehet! Ennyi embert fizetünk "drága vezérünk" civilektől való védelmére is?
Commenter
@CsipkeRózsa: és a kóladobozt őrizgető havasibercike is hogy beszólogat annak aki csak a munkáját próbálja végezni...majd ez a kastély is beázik szépen hamarosan mint a másik amelyiket 3 milliárdból újítottak fel. Van még kastély és szálloda az országban amire nem tették rá a kezüket? Ezt a múltba révedő,hétszilvafás, ankronisztikus, úrizáló tahó bagázst.
CsipkeRózsa
@Commenter: Havasi Bertalan a világ legszemtelenebb embere.
Commenter
@CsipkeRózsa: inkább pofátlan és khm...fura is.Ő beszél arról hogy tegye már túl vki magát valamin? Ő mikor teszi túl magát az ereklyeként őrzött kólásdobozon amiből a csuti ivott? Ez az ember nemcsak szemtelen,de beteges is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.