Csak legalizálja az eddig is létező, kiürült menekültpolitikáját a kormány, tartja a Stop Soros törvénytervezetről a Magyar Helsinki Bizottság. A Balkán az ENSZ szerint sem biztonságos menekültszempontból: volt olyan év, hogy Szerbiában egy ember sem kapott menekültstátuszt. A szigorúnak kikiáltott Stop Soros pedig gyáva meghunyászkodás. Nyugatról már nem is küldenek vissza hozzánk menedékkérőket, csak a V4-es barátaink nem álltak még le.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Nemcsak menekültjog nincs, hanem szabad vallásgyakorlás sem. Ugyanis a keresztény embereknek lelkiismereti okokból is segítséget kell nyújtani.
Ja, hogy sok a pribék az egyházban ? Az más tészta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@Commenter: .
A bosszú az rossz tanácsadó.
Ha van Isten valahol, akkor MÉLTÓ BÜNTETÉSRE számíthat! Hozzá hasonlóan gondolkozó un. POLITIKUS talán 2-3 volt, és a RÉMTETTEIKNEK mindig az ALATTVALÓK látták a kárát!
.
Mentségére szolgáljon, hogy KÉPTELEN az üldöztettek helyébe képzelni magát, mert lehet, hogy még ÓLOMKATONÁJA sem volt neki.
.
Pl. '56-ban két beosozott ÁVÓS kiskatona került az otthonom közelében az utamban.
Segítséget kértek tőlem, az egyenruhájuk lecserélését kérve, (segítettem), mert a felcukkolt, ÁLLATTÁ VÁLT NÉP, saját szememmel láttam, hogy LÁBUKNÁL FOGVA FELAKASZTOTTÁK, és szétlőtték a besorozott kiskatonák fejét!
.
A tűzzel játszik ez az ember, AKIRE ÁLLAMFÉRFIKÉNT FELNÉZNI csak a hasonló fejjel gondokozók tudnak!..
Commenter
@tudode: a karma nem bosszú, ha elüldözi végül a nép mehetnek amerre látnak...én ezt így értettem.És szerencséjük lesz ha nem kerül rá sor, mert túlcsordult a pohár. Lehet hogy ólomkatonája nem volt, most van stadionja temérdek...kárpótolta magát a sanyarú gyerekkorért bőségesen az ország kárára...játszik sorsokkal, életekkel, ahogy írod a tűzzel.Játszik a maga országában, emberekkel Ez a stop soros annyira szégyenletes, hogy nem is találok rá szavakat...amit csinál az fogja megbosszulni magát.
tudode
@Commenter: .
Volt arra már példa, hogy KIKAPTÁK a szószékről az ARANYAJTÓ között dúskáló diktátort, de VÉRÁLDOZAT kár lenne érte, mert NEM TUDJA, hogy mit cselekszik, csak SZAVAK SZINTJÉN álmodozik, egyik napról a másikra ellentmondva még saját RÉMÁLMAINAK is!
.
Valójában bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű, azok után, hogy a 2014-es buktája után is "minden nap" róla szólt a 72 órás ultimátumtól kezdve a Kossuth tér rekultivációjáig!
.
Az nem derült ki, hogy MIÉRT PIPÁS a Sorosra, aki MEGSZAGOLTATTA VELE a hatalom, és a pénz szagát!
.
A cuccok, amiket BEGYŰJTÖTT büntetés számára, mert úgy bujkál ELŐLÜNK, mint akinek vaj a fején. EZ AZ Ő MAGÁRA KISZABOTT BÜNTETÉSE!
Pálinkás Pál
@tudode: nos akkor menjünk végig rajta... mikor írták??? kissé idejétmúlt ,nem gondolod??
aztán..meddig számít menekültnek a menekült??? És végül ebből a koszos muszlim csürhéből mutass 10 %-ot,aki az életéért futott..
amikor majd ezt mind adatokkal alá tudod támasztani,no akkor leszel egyáltalán vitaképes!!
tudode
@Pálinkás Pál: .
Nincs szükség vitára, a .. T É N Y E K .. beszédesek. Sajnos, pedig minden lehetősége megvolt Orbán Viktornak, hogy megbecsülje magát!!!
.
Az a disszonáns, hogy az Állampolgársági, és Menekültügyi Hivatal, mint végrehajtó teszi a dolgát, hiszen 1300 menekült befogadására azt mondta a rezsim, hogy egyet sem, aztán mégis a Hivatal teszi a dolgát:
.
www.bmbah.hu/index.php?lang=hu
-
-----A 2007. évi, többször módosított MENEKÜLTÜGYI törvény alkalmazása
EGYSÉGES SZERKEZETBEN:
..
helsinki.hu/wp-content/uploads/Met_Vhr_egyseges_szerkezetben.pdf
.
Nem kell KETTŐNKNEK végigmenni rajta, mert EZ EGY KÜLÖN SZAKMA, és a végrehajtó szolgálat teszi a dolgát a VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK SZERINT!
.
Ez a PORHINTÉS csak a rezsim NAGYSÁGÁNAK fitogtatásáról szól ahelyett, hogy a IV. Ipari forradalomra KÉSZÍTENÉK FEL AZ ORSZÁGOT, tudás szintjén, mert a jobboldali érzelmű szakember,
.
----- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
.
Sőt:
.
----- Orbán tizenöt éve még több millió bevándorlót akart befogadni.
24.hu/belfold/2016/04/23/orban-tizenot-eve-meg-tobb-millio-bevandorlok-akart-befogadni/
.
Javasolom!
Tessék szíves tájékozódni az ajánlottakból!
.
Szabad legyen kikérni, hogy NEM ŐRIZTÜNK EGYÜTT se libát, se marhát!
1magyar
Menkült vagy bevándorol - nagy különbség. Egyébként mindkét csoportot a saját népükkel tartatják el a megválasztott vezetőik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.