Nagy igazságok, melyekből akár általánosságokat is le lehet szűrni.

A Fidesz szerint a szocialisták pont az ellenkezőjét csinálták, amikor kormányoztak és ők írták a költségvetést, mint amiről most beszélnek.

Fidesz: az MSZP pont az ellenkezőjét csinálta kormányon, mint amiről most beszél

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Tokaji Vízitúra Központ átadásán 2018. június 14-én

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség vezetője "jövőellenesnek" nevezte a szerdán benyújtott költségvetési javaslatot. Mint kifejtette: jövőre az ország "arányaiban kevesebbet fog költeni oktatásra és szakképzésre, (...) kevesebbet fog költeni egészségügyre" és jóléti kiadásokra.

A Fidesz erre reagálva közölte: a szocialisták kormányzásuk alatt pénzt vontak ki az oktatásból és az egészségügyből, elvettek egyhavi bért a pedagógusoktól, az orvosoktól és az egészségügyi dolgozóktól, illetve egyhavi nyugdíjat az idősektől.

Ezzel szemben a jövőre tovább nőnek az oktatás és az egészségügy forrásai is az ideihez képest, és folytatódik a pedagógusok és egészségügyi dolgozók béremelése – áll a Fidesz közleményében.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Abba lehet hagyni a hátrafelé mutogatást. 2010 óta ti vagytok, 2006 óta pedig az önkormányzatokat is megszálltátok. Az 12 év.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
Abba lehet hagyni a hátrafelé mutogatást. 2010 óta ti vagytok, 2006 óta pedig az önkormányzatokat is megszálltátok. Az 12 év.
Borsodi
A fidesz viszont nagyon jól beszél,csak semmi jót nem csinál ,de folyamatosan véd a migránsoktól és Sorostól.
bence
Már megint magatokból indultok ki ! Jobb lenne ha végre el hallgatnátok ! Nyolc éve nem csináltok mást mint loptok , csaltok , hazudtok ! Annak az embernek a nevét mocskoljátok megállás nélkül , akinek a legtöbbet köszönhettek ! Van még alább ahová ti le tudtok süllyedni ?!
advocat
Kérdés. Viktor, ti mi a lószerszámot csináltatok? Nincs egészségügy, nincs - lassan - oktatás, csak hülyül a gyerek, mert ami van az már valami más. Emelkedik a minimálbér? Valaki azt is megfizeti. Pl.:27 % áfa, különadók, stb. Mikor lesz 13. havi nyugdíj, amire akkor annyit pofáztatok, hogy lehetne 14. is. (Igaz nyuggerek, hogy bújjatok Viktor közelébe, a többi már csak nyelv kérdése). Stb, stb.
advocat
Jut eszembe! Talán nagyelméjű Szijjártó mondta annak idején, hogy ha 300 fölé megy a benzin ára, akkor a kormány mondjon le. Most éppen 400 körüli. Szóval azért pofázni a Fidesz is tud!!!
cikicakk55
Ej-ejinisztel E elvtárs. Soha nem fogom Úr- nak szólítani egyetlen Fideszest sem. Az Úr a tiszteletadás egy formája és én nem tudom Önt egy pillanatra sem tisztelni. Nem tudom,hogy az alapbetegsége milyen hatással lehet a felfogására. Tudja van egy olyan gép aminek a segítségével minden egyes beszédét 1989 óta bár ki bárikor meghallgathatja. Ha valaki,akkor Ön az aki szembe megy minden egyes ígéretével. Nem szeretem Gyurcsànyt,az Mszp-t,a DK- sem. Még is azt mondom,hogy ők kiscserkészek ahhoz képest amit Ön hazudik bele a választók képébe. 2010 előtt az MSZP nagyon sok olyan tervezetet nyújtott be,amit Önök ellenzékként csípőből visdza utasítottak,vagy csak egyszerűen kivonultak a teremből. Gúnyolták,mocskolták az MSZP-tinden hazug és nem bizonyítható módon. 2006 - ban még arra is volt gondja,hogy az elvesztett választás miatti dühében egy csomó börtönviselt gyilkosok,rablók,garázdák,focihuligánok felbérlésével megtámadtatta a TV székházát miközben a nehézfiúk autókat,kirakatokat törtek be,gyújtottak fel,több milliós kárt okozva ezzel az Országnak. Azóta is Gyurcsányt hibáztatta és " szemkilövetésnek hívják.Bár melyik másik országban nem gumilövedéket,hanem élessel állították volna le azt a cirkuszt. Igen,Gyurcsány nagyot hibázott,mert Ön még mindig a börtönbe rohadna,ha igazi tökös kormányfő lett volna. Ami késik nem múlik. Nem Gyurcsány,mert az nem politikusnak való,de a sok gonoszságért amit a Magyar nép ellen elkövetett érik a bosszú. Ne vásároljon tartós élelmiszert,és Önnek a jövő csak hónapokból áll. Életem legszebb napja lesz,mikor az egész Fideszkar rabláncra lesz felfűzve. A diktátorok gyorsan halnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.