A budapesti nyomozók a házkutatások során többek között 192 gramm amfetamint, valamint 14 gramm marihuánát találtak és foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2018. június 12-én Budapest XVIII. kerületében elfogták a 31 éves P. Diánát és a 32 éves Sz. Richárdot, akik – az elfogásukat megelőzően – rendszeresen kábítószert árultak.

Elfogták a drogkerekedők drogkereskedőjét

A nyomozók a nő és a férfi pestszentimrei házában kábítószer-kereső kutya segítségével – az előzetes szakértői vélemény szerint – 32 gramm alufóliába csomagolt amfetamint, 9 gramm marihuánát, a kábítószer adagolásához használt eszközöket, valamint készpénzt találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították azt a férfit is, akitől a két kábítószer-kereskedő a drogot vette. A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a XVIII. kerületi rendőrökkel házkutatást tartottak a 34 éves B. Tibor gyáli házában, ahol 160 gramm amfetamint, 5 gramm marihuánát, a drog csomagolásához, eladásához használt eszközöket és közel 100 ezer forint készpénzt foglaltak le.

A XVIII. kerületi rendőrök B. Tibort, P. Diánát és Sz. Richárdot is őrizetbe vették, majd kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.