Kedden folytatódnak a tárgyalások a Magyar Tudományos Akadémia és az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetői között.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ne higgyenek a kormány "garanciáinak", annyit is érnek, mint a kormány amelyik adja őket. Egy dolgot mondanak és totál mást csinálnak.
kereső
Az MTA vezetői nem Magyarországon élnek? Ha nagyon kekeckednek orbán a kisvasút mintájára teljesen kivesz a kezükből mindent.
back up
Mindenki betagozódik, mert úgy kényelmes?
Soha többé ne merjétek megünnepelni 1948 március 15-ét!
Én már régóta nem merem megünnepelni.
Nincs hozzá jogom... NINCS HOZZÁ JOGOTOK!!!

HA MA FELTÁMADNÁNAK A MÁRCIUSI IFJAK, MINIMUM SZEMEN KÖPNÉNEK TITEKET, ÉS QRVÁRA SAJNÁLNÁK, HOGY ILYEN KIS GECIKÉRT ÁLDOZTÁK FEL AZ ÉLETÜKET.
Commenter
@kereső: Az MTA vezetői tudósok. (Nem) kissé elvontak. Sosem értettem egyes tudós embereket, miért is álltak be a fidesz mögé és miért nem látták ki(k) mögé álltak be valójában? Gondolok itt pl. Mellár Tamásra vagy Pálinkás Józsefre stb. Az más kérdés hogy náluk mára már kitisztult a kép. Intelligens és okos embereket is megszédített ez a hibbant hadováló...kisvasút a semmibe na arra kellene a csutit felültetni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.