“Magyarországot levettem a listámról”, “Soha többet nem akarok odamenni”, ilyen kommenteket lehet olvasni a Washington Post egy cikke alatt. A WP ugyanis megírta a Billy Elliot-történetet, vagyis hogy az Operaház levette a műsoráról a darabot nem sokkal azután, hogy a Magyar időkben (ebben a megdönthetetlenül értékes és objektív, szakmai lapban) azt írták róla, hogy a meleg propagandát képviseli. Az események önmagukban nagyon súlyosak és súlyos irányt is mutatnak, a Washington Post cikke alatt pedig többen azt fejtették ki, hogy ezután nem hajlandók már Magyarországra jönni, hiszen itt lassan teljes lesz a diktatúra. “Szerettem Magyarországot, de most már leveszem a listámról :(” – mondja az egyik kommentelő. “Nos, Magyarország innentől nincs rajta a listámon. Vajon ez az ország észrevette, hogy 2018-at írunk?”

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szepen terjed a magyar cenzuras kultura hire a nagyvilagban...

Itt beszeltem egy 16 eves nemet cserediakkal, es nem ertettem, hogy a srac miert lesz zarkozott, amikor megtudta, hogy magyar vagyok, aztan a baratnom elmagyarazta - aki cserediakokkal foglalkozik, igy elegge ismeri a tortenetuket -, hogy a srac szulei ketszer voltak Magyarorszagon, es mind a ket alkalommal elloptak az autojukat. (Mercedesuk volt, az apja vallalkozo).
Nem csodalom a srac erzeseit, aztan tisztaztuk a szerepeket. Azt hiszem, o mar nagyivben fogja elkerulni Magyarorszagot, BARMILYEN cellal is kellene oda utaznia: akar turista cellal, akar uzleti ugyben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@karma1: Pontosan jól mondod. A menekültek maradhatnak amíg rendeződik a helyzet,de az csak Brüsszel szerint is 7%-ék...a többi takarodjon haza!!!És kissé demagóg vagy,mert kiforgatod a szavaimat...egy szóval sem mondtam hogy Európai Egyesült Államokban élünk...pusztán azt taglaltam hogy aki az unión belül "vándorol" az nem migráns...csak lakóhelyet vált...És hogy kérdésedre válaszoljak,ha Bukarestben is 2-3 ezer Euró lenne a fizu,akkor lehet oda mennének..És nem a dolog erkölcsi oldalát taglaltam,pusztán a jogi részét...Jelen állás szerint egy uniós állampolgár szabadon költözhet az unión belül...És valóban majd a Brexit után migráns lesz Londonban a magyar,de addig nem...És a legnagyobb demagógia tőled az összehasonlítás...a magyarok ,dolgozni mennek ki,szemben az afrikai hordalékkal,akik a segélyekért!!És mielőtt idelinkelsz kinn elkövetett "magyar" bűnügyeket...azok 95%-át cigány követi el...csak hogy tisztába tegyük a dolgokat!!És ha beletallózol külföldi lapokba...a közölt erőszakos bűnügyeket szinte kivétel nélkül nem az őslakosok követik el...mostt akkor ki nincs tisztában a dolgokkal!!!
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: Migráns szó jelentése
migráns (főnév)
Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent.
Eredet [migráns < angol: migrant (elköltöző személy) < lásd: migráció]

wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Migráns
nevemnick
@kulabombaafityiszre: hagyd már. Van aki a fidesz értelmező szótár papíralapú kiadványát ismeri. Más a mellékhelyiségben a lapjait alfartörlésre használja, ha esetleg elfogy az egészségügyi papír, van aki meg olvassa.
Pálinkás Pál
@kulabombaafityiszre: Jaj de bírlak titeket...ugye te is tudod hogy a migráns kifejezést nem erre használják általánosan,főleg a mai időkben..
nevemnick...te nekem magyarázol fidesz propagandáról??? egy példát hozz ,amikor én amellett álltam ki...no ugye...ti libsik nagyon el vagytok varázsolva!!!ha orbán kinyilatkoztatná hogy a sz@r rossz dolog,ti oltárt emelnétek neki!!!A migránsügyben sem állok ki orbán mellett,mert puhapöcs...sokkal radikálisabban kéne kezelni a kérdést,hogy megszűnjön a népvándorlás...
kulabombaafityiszre
@Pálinkás Pál: ma, 07:46
A romacsávó gazdád használja másra.
Tudod az a skizofrén(ö mondta).
Egyébként értelmező szótár írja,de nektek ez nem mond semmit,mert
maga az értelem szó is idegen.
Pálinkás Pál
@kulabombaafityiszre: Te olyan sötét vagy,hogy veled még vitatkozni sem érdemes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.