A Hátrányos Helyzetű Családok Országos Egyesületének elnöke szerint bilincsben vitték be Lendvai Zsoltot a hajdúhadházi kapitányságra, miután nem akarták törölni a helyszínen készített felvételt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ha így van az is a magyar zsenialitást dicséri. Még mondja valaki, hogy nem így van, hiszen az építéskor a túlárazás miatt ellopott alkotmányos költséget szedik csak be a használóktól. Mellékesen pedig nem lesz lumpen szaga a polgár gyerekének, ha nem tudja a csóró a belépőjegyet megvenni.
Istenem hogy megelőzte a korát a híres médiaszemélyiség, aki a proliszagtól féltette a játszótéren a gyerekét. A whisky szagától nem óvta annyira.
volvós
Azt írja: " több mint százmillió forintból épült egy új közösségi tér Hajdúhadházon..."
Egy játszótér megépítése méhszaros elvtárs árajánlatából...
nezelodo
Ha netán nem szeplőtelen múltú is a hírverést csináló roma politikus, attól meg még nem lesz tisztességes a belépődíj szedése, az építési pályázat módja is Lencis, vagy vejkós marad. Vajon akik a felemlegetett rovott múlttal akarják elfedni a visszásságokat mennyivel tisztességesebbek? Ja a milliárdok lenyúlói azok nem vétkesek Illiberáliában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.