Milyen migrációs krízis? - kérdezi a New York Times, címlapon hozva két képet a Keleti pályaudvarról. Az egyik 2015-ben, a másik mostanában készült.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Terelni kell ezerrel...éppen omlik össze az ország...lassan 330 az EUR.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Hellcat: ...felfelé még van "levegő"! ;-) Ma reggel 328.- volt az €!
Erősödik a Forint!? A puma átment kiscicába! Eldobom magam! ;-)))))
Hellcat
@kokopelli: Lesz az még idén 340 is...mutogatnak mindenkire...kamu EU válság, meg spekulánsok, pedig ez mind mind a saját szaruk begyűrűződése...elmentek a fiatalok, munkaerőhiány van, viszik el a termelést a multik, újak nem jönnek, a temérdek EUS pénz faszságra lett elköltve meg el lett lopva...érik a fideszes államcsőd...
Commenter
@Hellcat: ha már úgyis összeomlik, rá is omoljon...a rendszerére is :(((
Jozefina
Előbb-utóbb összeomlik a gazdaság, hiába a nagy lózungok. A kormány már kezd menekülni, miután eltolcsit véli felelősnek a fornt árfolyamáért!!!
Commenter
@Jozefina: @Hellcat: szerintem szándékosan készül az államcsődre, és szándékosan taszítja az államcsőd felé az országot. Végső célja az államcsőd miatti rendkívüli/vagy szükségállapot bevezetése, ez a végső lépés az erdogani úton. Ezt szolgálja a grundfosch törvény legutóbbi módosítása, az EU-tól való "távolodás" ha ezt az aljas, dafke antidemokratikus politikát annak lehet nevezni. Normális demokráciában, ha államcsőd fenyeget,ha már magától nem mond le a kormány, akkor az ellenzék bizalmatlansági indítványt kezdeményez a kormány ellen és a kormány megbukik. Vagy előrehozott választásokat tartanak vagy szakértői (technokrata ) kormányt neveznek ki ami pártokon és pártpolitikán felül áll, hogy mentse a menthetőt.Az államcsőd újabb évtizedekre vetné vissza az országot az argentinoknak is több 10 évbe tellett amíg kikeveredtek belőle...
Nessy
Most már csak a kijárási tilalom hiányzik. Viszont turizmus nélkúl Mészáros és Ráchelke honnan fognak vagyont gyűjteni?
Feljelentő, bejelentő akad annyi kis hazánkba, hogy nem gond pár ezer ellenzéki lesittelése. Majd Mészáros és Garancsi építenek magán börtönöket. Előre aPutyini és Erdogáni úton!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.