Ameddig a miniszterelnök úr mindenkit is legyőz Brüsszelben (no, nem mintha ez érdeke lenne, hát hiszen akkor megint új ellenségeket kell találni a megélhetésileg örök háborújához; mi lesz vele, ha többé nem gyakorolnak rá nyomást a migrációs politikája miatt), nézzük, hogy alakul az euróhoz viszonyítva sorozatos történelmi mélypontokat döntögető forint sorsa körüli hablatyolás. Mármint amennyiben a 330-as forint-euró árfolyam – a migránsokkal ellentétben – belevág a nemzet húsába.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hát ez így igaz!!! Amíg orbán a m.elnök, addig nem lehet hibázatatni, de amíg nem ő volt hasonló esetben a m. elnök cserében látta a megoldást. Hát így változik nagy vezérünk emlékezete, elme állapota. Eltolcsi meg halálra kaszálja magát a nyereségen??!! Kíváncsi vagyok a devizahitelesek véleményére, vajon most mennyivel ugrott a tartozásuk, annak ellenére, hogy már így is 2-2,5 szöröse volt az eredeti összegnek!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.