Csodálatos videóval lepte meg követőit a rezsibirkózó. Igazán nem mondhatják Németh Szilárd Facebook-oldalának követői, hogy kedvenc politikusuk elhanyagolná őket. A tavasz óta honvédelmi államtitkárként is tevékenykedő “Sziszi” szombaton a XX. Karcagi Birkafőző Fesztiválról jelentkezett be egy élő videó erejéig, hogy a kamera előtt lehúzzon egy szilvapálinkát, majd elkezdjen enni egy birkafejet. Jó étvágyat kívánunk!

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
Sajnos nem találtam meg a videót, de jó lenne, ha megismételnék a sorozatot: Gastro Fanatic: Skandinávia / Birkafej uzsonnára 2008 10. rész
karma1
@Commenter: Az egesz pasi ugy ciki, ahogy van.
papa.49
@emerencia: Még kitalálja, hogy ő a vikingek leszármazottja ))))))))))
papa.49
@karma1: Nem ,,ciki,, hanem egy méretes bugris tapló ))))))))))))))))))))
Commenter
@karma1: tudod karma, ha normális ember lenne, és jó politikus, senki sem élcelődne a külsején. De a baromságai, megfejelve a külsejével az már sok. És orbánnak pont ilyen agyatlan "erős emberekre" van szüksége akik beveszik a dumáját, és bármit megtesznek érte. Hát nagyon nem örülök, hogy ez az ember honvédelmi államtitkár és még "alkotmányoz" is!
Commenter
@emerencia: gyomor kell ahhoz, hogy bizonyos dolgokat megegyen az ember. Belsőség stb. Én azon döbbentem meg, hogy az olaszok elkezdtek macskákat enni, volt egy olasz séf aki be is mutatott macskából készült ételeket...kezdenek tanulni az ázsiaikatól ahogy viszont a kutyahús a menő...Borzalmas...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.