Az Országgyűlés kétnapos ülésbe kezd, a képviselők ma döntenek az ittas vezetéssel gyanúsított Burány Sándor (Párbeszéd) mentelmi ügyében, majd a kormányt interpellálják.

Ma kerül a parlament elé Burány Sándor bűnügye

A parlament honlapján elérhető napirendi javaslat alapján az ülés hétfőn 13 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik. A Ház ezt követően szavaz az ellenzéki politikus mentelmi jogának felfüggesztéséről. Burány Sándor korábban vállalta a felelősséget, amiért még januárban enyhe fokú alkoholos befolyásoltság alatt vezette gépjárművét a fővárosban.

A képviselők ezt követően egy órában intézhetnek interpellációkat a kormányhoz, majd további hatvan percben azonnali kérdéseket, újabb fél órában pedig kérdéseket tehetnek fel a kabinet tagjainak.

Az Országgyűlés kedden összesen kilenc kormányzati, illetve kormánypárti előterjesztés – köztük a gyülekezési jogról, a magánélet védelméről és a választási szabályokról szóló indítvány – általános vitáját bonyolítja le.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
úgy tudom,ő azonnal lemondott mentelmi jogáról..és mi van a fideszes bűnözőkkel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Shikari: Na ne röhögtess meg, mi vagy te AVH? Szerinted a lenyúlások és az EU-s alapokkal való visszaélés felderítői és szóvá tevői az uszítók az államrend ellen? Uszító volt a Voldemork nagyúr lebuktatója, meg a Kósa csengeri asszonya? Vagy az egyszemélyi vezetés az államrend? Na szépen vagyunk!
Yoda69
Kicsit eros tulzas 1 pohar sor elfogyasztasat bunugynek nevezni.
Akkor minek kell nevezni a fideSSesek milliardos rablasait, kozbeszerzesi csalasait?
Mellesleg Burany jol jart el amikor az igazoltatas soran lemondott mentelmi jogarol. Peldat vehetnenek rola a fideSSnyik malemukok.
nezelodo
@Shikari: Na hát akkor az EU-s jelentések említése vádaskodás, az alkotmányos költség szedése is stb. És még fenyegetőzöl is... Ismerős ez a hatalmi gőg. Na nem akarlak meggyőzni, fütyülők rá hogy mit akarsz elérni azzal, hogy homokba dugod a fejed, majd az idő eldönti mi a helyes és helytelen. Megyek dolgozni, az sokkal fontosabb, mint vitatkozni a védhetetlennel.
bence
Ez bűnügy ?! Akkor mi van a mentelmi jogukról le nem mondott tényleges fideszes bűnözőkkel ?!
nezelodo
@Shikari: Ígérgess annak, akinek kenyeret adsz az alkotó munkáddal. Akárhogy is, hogy jössz te ahhoz, hogy ígérgetve fenyegetőzz, mint Orbán?! Na jó a sokat emlegetett Bözsin és fűtéstámogatáson vásárolt kétharmadnak támasztod a hátad. Ne feledd, a Hazafias Népfront jelöltje 99.8 %-al szokott győzni, tudod a mostani "elit" szüleinek csapata, akik most vastagon kommunistáznak. Csak akkor annak tapsoltatok.
mariaberta
Az ittas vezetés bűnügy? Akkor a pénzlopás micsoda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.