Vietnámban több cég is hirdeti azt a lehetőséget, hogy magyarországi ingatlanbefektetésért cserébe magyar tartózkodási engedélyt lehet szerezni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
2010-ben azzal indultak, hogy kamatvágás a hitelezés megerősítésére, államkötvény a befektetőknek az alacsony banki kamat helyett, állami bérlakások az ingatlanárak elszabadulásának a megelőzésére. Az elsőt meglépték, a másodikat előkészítették, a harmadik nem történt meg. Így a pénzzel rendelkező lakosság az ingatlanba menekült államkötvény helyett. Az árak el is szálltak, amit csak eszkalált a CSOK és az áfakedvezmény, de még így is jobb befektetés, mint az államkötvény. Most hiányoznak azok a pénzek, pedig az államkötvénnyel csak a felét lehet meggátolni a külső kitettségnek. Az ingatlanok meg csak épülnek és épülnek de eladva nincsenek. Ilyen amikor a holdudvar építési vállalkozóinak az érdeke felülkerekedik a nemzet érdekén. Borzalmas. Eddig csak ukránokat hoztak be a magyarok helyett, mert rendes bért nem akarnak fizetni, már ott tartunk hogy ázsiaiak jöhetnek ha lakást vesznek. Mit fognak még kiagyalni ezek a féleszűek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.