Közzétette tavalyi üzleti beszámolóját az Arton Capital Kft, az egyetlen magyar vállalkozás, amely letelepedési kötvények értékesítésével foglalkozik. Ebből többek között az is kiderül, hogy körülbelül 200 millió forintot vihettek el a rablók, mikor tavaly áprilisban betörtek a cég irodájába - írja a G7. A tulajdonos, – a Rogán Antal évfolyamtársaként is emlegetett – Balogh Radosztina ki is vett 290 millió forint osztalékot a cégből, annak ellenére, hogy a nagy sajtónyilvánosságot kapott betörés miatt kétszáz millió forintot le kellett írniuk. A beszámolóból az is kiderül, a cég jó évet zárt, bár a kormány tavaly márciusban felfüggesztette a kötvények forgalmazását. A G7 úgy számolja, hogy 388 ügyféllel kalkulálva a cég árbevételének 7,2 milliárd forint körül kellene lennie, a bevallásban mégis csak ennek töredéke látszik, 79 millió forint. Ennek oka, hogy a bevételek jelentős része egy, az Artonnal szerződésben álló, az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett cégnél, az European Bond...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A letelepedesi kotvenyekkel 25 milliard forint kart okoztak a Magyar allamnak. Es meg van pofajuk nyereseget kivenni? DOBBENET!
csipetke
A pénzlenyúlás egy formája.Milyen praktikus! Elhiszi valaki ezt a rizsát?Betöréssel 200 milliót elvinni.Itt ismét csak hülyének nézik az embereket.
@Yoda69: Ami itt megy,az tíz görög tragédiára is sok lenne...
Yoda69
@csipetke: Megtehetik hogy hulyenek nezzenek minket, mert van 2,5 millio I bites barom akik olyan eros hatalomban tartjak oket, hogy esely sincs az elszamoltatasra. Es ha majd egyszer buknak, ki fog emlekezni minden kis stiklire? Az ilyenek siman megusszak egy elloptak 2-300 millat a magyar allamtol, mig Marinenit fel evre is sittre vaghatjak egy fel zsomleert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.