Kultúrpolitikai háború zajlik a Fidesz holdudvarában, pártlapokban árulózzák a kormány kinevezettjeit. Bemutatjuk a NER-en belüli szokatlanul kemény villongás hátterét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen csak fatális véletlen, ha akad egy-egy kiművelt emberfő közöttük! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,mert színvonalas fideszes kulturális szereplőből nincs túl sok."
no comment...
,,Nagyon fontos látni, hogy a mi politikai közösségünkben azok a kiművelt fők, akik komoly teljesítményt tudhatnak maguk mögött, tehetségesek, képesek a mai kor kihívásaira megfelelően reagálni, és mindeközben még vállalják is a saját politikai nézeteiket és vitaképesek...bizony ezekből a kiművelt főkből kevés van."

Ha másképp lenne, nem egy maffia típusú, neoliberális, neokommunista rezsim épülgetne.
Gauntlet
ha én kiírom amit gondolok, bannolnak
tulipan
@Aki Én: Attól függ, mit nevezünk színvonalnak!
tulipan
@m73: Eddig még nem látduik jele a fféreghullásnk, ha csak a Pálinkás elbuását nem nevezzük annak! Idáig a férgek még mindig felfel kapaszkodnak! Az ország?Az kit érdekel??? Majd akkor ha Vlebrancs Bt lesz, élén a narancsokoronás Dagadékal!
tulipan
Ja, a Vérnarancs Bt. zászlaja a lyukas magyar zászló kesz, nosztalgiából, jelezve, hogy a narancskoronás Dagadék, annak köszönheti felemekedését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.