edros J. Róbert, miniszterelnöki megbízott az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta, hogy a Dél-budai centrummal Európa egyik legmodernebb kórházát szeretnék létrehozni. A másik két centrum Észak-Pesten és Dél-Pesten lesz. Szerves része lesz ez a három centrum a főváros és az agglomerációs egészségügyi ellátásnak. Egy-egy centrum nagyjából 1,2 millió lakost lát el. Tehát összességében majdnem 4 millió emberről beszélhetünk, mely teljesen le fogja fedni a kórházakkal együtt a fővárosi és agglomerációs ellátást – fogalmazott. Bedros J. Róbert elmondta, hogy az elmúlt száz évben nem épült ilyen egészségügyi beruházás Magyarországon és a hazai egészségügy problémáinak megoldásához mindenképpen szükséges egy ilyen kórház. Ezzel a beruházással egy olyan létesítményt szeretnénk létrehozni, ahol VIP ellátást kap mindenki. Tehát nem VIP kórházról beszélünk, hanem egy magas színvonalú egészségügyi és technológiai ellátásról – fogalmazott. Nem is annyira kórház, inkább...

Forrás: csak7.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
És kinek, tessék mondani? Szegény ember a kapun túl is mehet? Úgy saccolom, hogy előbb utóbb az osztályok nagy részét átjátsszák a magán egészségügyi ellátásnak és jó kis pénzért lehet ott majd gyógyulni. Ezt saját maguknak és a csókosaiknak építik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.