Az alaptörvény után beleírják a Büntető Törvénykönyvbe is, hogy nem lehet zaklatni a hivatalos személyeket munka után. A javaslatot kivételes eljárásban már pénteken megszavazták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
De engem különösen választások idején zaklathatnak telefonon a politikusok. Zaklathatnak a konzultációs leveleikkel, az ostoba plakátjaikkal, a közvélemény kutatókkal. A tv reklámokat azért nem említem, mert azt ki lehet kapcsolni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Erre lenne egy javaslatom...szedjetek össze pár ezer elszánt embert és letáborozni valamelyik fideszsegg házánál...igen kíváncsi lennék mit csináűlnának ennyi emberrel??Persze nem lesz ilyen,mert birka a magyar...normális helyen már rég börtönben lennének,rosszabb esetben megszáradtak volna a lámpavason!!!
Gauntlet
Vaku minek siettek ennyire? Kapták az ívet? Kapni is fogják, és a népek nem fognak törődni holmi szabállyal amit egy gátlástalan hatalom szolgái hozták ! Pusztulj párthatalom, pusztulj !
tudode
Kísérteties, hiszen még a RÖTYIN is politikusok, akik arra adják a fejüket JÓL MEGFIZETETTEN, azok után, hogy HOL VOLT, HOL NEM volt, volt egy PARLAMENT CAFE, azaz a felcsúti főhadiszállása, ahonnan osztották az észt, illetve úszítottak az ellen, akinek a KIS ÚJÁBAN több van, mint ebben a GALERIBEN együttvéve:
.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=47s
.
Ez mi a TURULMADÁR volt!

Jön még kutyákra dér!
.

.
Commenter
De orbánt mondjuk nem nagyon zaklatták.Férfihez méltó módon anikó asszonyt küldte ki a ház elé a tüntetőkhöz anno. Az sem volt baj hogy pártja a belvárost lángba borította, és megpróbálta megdönteni az alkotmányos rendet, köz és magántulajdont rongáltak, uszítottak félelmet keltettek. Ja, hogy nekik ezt is szabad volt...
Gauntlet
@Commenter: Ha zaklatták is, az holtbiztos hogy a kerítéséig se jutottak el, ugyanis a TEK nem engedte !
Commenter
@Gauntlet: amúgymindent zaklatásnak vesz, ami neki nem tetszik ld még a féknyúzozás, majd decemberben válaszol az összegyűjtött kérdésekre stb. milyen közszolga ez? A miniszter szó jelentése: szolga, mégpedig a köz a nép szolgája. A miniszterelnökre hatványozottan igaz kellene ez legyen, leginkább jó értelemben. Olyannak kellene lennie aki az országot és annak érdekeit szolgálja, nem a sajátját. És mégis mindent eltűrnek neki, így aztán tényleg időtlen időkre berendezkedhet. :( Nem tudom mi a szánalmasabb: ez az ember, ez az ún. MinE, a politikai életműve, vagy a védelmére terrorelhárítás címén összeverbuvált TEK?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.